szarykruk Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 Tylko z prostym pytaniem- czy ktoś się wybiera? Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 Nie, chociaż na Helloween bym poszedł postać na 5 minut. Ale nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2011 Dublin trochę za daleko : ) Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cthulhu Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2011 Ja wybieram się jutro. Cytuj 100x50x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witkacy Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2011 Kabaret Smile - Radziu się wybiera ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2011 O matko ja jutro będę klął jak szewc, miałem jechać na The Prodigy, ale świadkowanie na ślubie za tydzień zmiażdżyło moje finanse :/ Co prawda trochę przeraża mnie 500 tys osób... weź się przebij w tym tłumie na środek na jakaś przyzwoitą odległość, tak by coś na scenie zobaczyć nie słyszeć samych bassów,i nie daj się zabić. Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2011 Nie jest tam tak źle co prawda bywa że na najlepszych koncertach trzeba się ostro rozpychać łokciami aby dotrzeć pod scenę to jednak jest to możliwe. W tym roku niestety jak widać mnie tam niema za co zostałem totalnie przeklęty przez znajomych którym udało się w tym roku wystąpić na scenie folkowej... ale uważam że warto chociażby dla samych koncertów Cytuj 112L 4x24w;5000l/h ~21kg LR; 3kg LS zapraszam również na moją stronkę nie akwarystyczną związaną z zarabianiem w internecie http://www.e-krezus.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 Wróciłem, w jednym kawałku, gdy chciałem być pod sceną to byłem a było więcej niż 500 osób. Wyglądało to mniej więcej tak: tu mnie nie ma. Na tym zdjęciu ja to ten w czarnej koszulce 124290 od prawej Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 wystarczylo napisac ze stoisz obok goscia w czerwonej koszulce i od razu cie widzimy pozdr fajna impra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 O matko ja jutro będę klął jak szewc, miałem jechać na The Prodigy, ale świadkowanie na ślubie za tydzień zmiażdżyło moje finanse :/ Co prawda trochę przeraża mnie 500 tys osób... weź się przebij w tym tłumie na środek na jakaś przyzwoitą odległość, tak by coś na scenie zobaczyć nie słyszeć samych bassów,i nie daj się zabić. dlatego staram sie jak moge unikać wesel w roli gościa p.s. Wesele czy Prodigy. Odpowiedz moze byc jedna. No chyba ze o nieszczesne swiadkowanie chodzi Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natan Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 No ja tez staram się unikać wesel Autentycznie nie znoszę wesel, jest to dla mnie katorga. Gdyby nie to że świadek i że jest to najlepszy przyjaciel to bym pewnie teraz dochodził do siebie po intensywnym weekendzie Cytuj http://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/67-tank-of-the-month Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach