SkoczekPL Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2011 Kolega mi zapodał i dziś testowałem, powiem szczerze że fajne http://www.endomondo.com ( jest też w wersji polskiej) soft zapisuje ścieżki - nanosi je na mapy , liczy km, kalorie itp. Mało tego, podczas wycieczek możemy sobie też mapy terenu lookać. Polecam Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2011 a ja przyzwyczaiłem się do OziExplorer też polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 a ja od liczenia kilometrów mam komputerek a od kalorii pulsometr:) Endomondo używam jedynie do dłuższych spacerów - ale w sumie fajny ten programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiTus Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 w Endomondo, widzisz swoje trasy, możesz brać udział w rywalizacjach, no i na "gejfona" jest fajna aplikacja - w sumie masz wszystko w jednym: tel, mp3, trenera i takie tam w jednym urządzeniu... na czwórce iPhone działa to rewelacyjnie... Cytuj Pozdrawiam, Piotrek 120x70x50 3-side view, T5, 2x6100 + 2x6550, BK 250, Profilux, DaStaCo, AF, AiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach