Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

19 minut temu, Ironista napisał:

I w ten właśnie sposób Ci, co ściągają w dół tak to sobie tłumaczą - chcą pomóc bo przecież mają rację. A może racja Jacka jest mojsza? Chce chłop, to niech się bawi. Ja tam się nie dziwię. Zbiornik hula aż miło, nudy na pudy, to sobie wymyśla różne historie. Ile można siedzieć, gapić się i napawać? W przypadku baniaka Jacka można naprawdę długo, ale przecież i szynka czasami się znudzi do tego stopnia, że człowiek chętnie wciągnie pajdę ze smalcem (byle nie z trawy, jak te popaprańce z Płocka:D).

eeeeee - kawał Arturro pasuje tak jak świni siodło. Forum czytają również inni, wsadzi jeden z drugim spławik do sumpa na stałe, zap.... go solą czy innym syferm i za dwa miesiace przyjdzie z płaczem, że mu baniak poszedł w kanał bo miał zasolenie 40ppt. Pomijając już, że połowa tego forum nie odróżnia Density od Specific Gravity i nie potrafi się posługiwać spławikiem czy tym najprostszym za 20zl czy tymi drogimi po 140-150zl.  

VDR

VDR

10 minut temu, Ironista napisał:

I w ten właśnie sposób Ci, co ściągają w dół tak to sobie tłumaczą - chcą pomóc bo przecież mają rację. A może racja Jacka jest mojsza? Chce chłop, to niech się bawi. Ja tam się nie dziwię. Zbiornik hula aż miło, nudy na pudy, to sobie wymyśla różne historie. Ile można siedzieć, gapić się i napawać? W przypadku baniaka Jacka można naprawdę długo, ale przecież i szynka czasami się znudzi do tego stopnia, że człowiek chętnie wciągnie pajdę ze smalcem (byle nie z trawy, jak te popaprańce z Płocka:D).

eeeeee - kawał Arturro pasuje tak jak świni siodło. Forum czytają również inni, wsadzi jeden z drugim spławik do sumpa, zap.... go solą czy innym syferm i za dwa miesiace przyjdzie z płaczem, że mu baniak poszedł w kanał bo miał zasolenie 40ppt. Pomijając już, że połowa tego forum nie odróżnia Density od Specific Gravity i nie potrafi się posługiwać spławikiem czy tym najprostszym za 20zl czy tymi drogimi po 140-150zl.  

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.