Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

2 godziny temu, Jacek56 napisał:

Odpieniacz jest urządzeniem destabilizującym system, coraz więcej ludzi to dostrzega i je usuwa.  Jak nie przyjmujesz do wiadomości obserwacji innych akwarystów, trudno, życie toczy się dalej. 

Jacek to może Ty odpowiesz na pytanie czemu zbiornik z Białki w sierpniu 2019 był cały w glonach, korali jak na lekarstwo i bez kolorow ? Co się stało skoro to był baniak bez odpieniacza ? Znasz się z Rafałem dobrze. Czemu ta perełka padła ?

54 minuty temu, kiflu napisał:

W mojej ocenie, każde rozwiązanie jest dobre gdy działa ale też musimy pamiętać, że jeżeli coś działa u mnie nie koniecznie będzie działać u kogoś innego.

Maciek ale to właśnie powtarzamy od początku. A dyskusja jest na temat "czy czerwone samochody się nie psują". I ja mam nadzieję, że czytający tą subtelną różnicę zauważą ;) 

VDR

VDR

2 godziny temu, Jacek56 napisał:

Odpieniacz jest urządzeniem destabilizującym system, coraz więcej ludzi to dostrzega i je usuwa.  Jak nie przyjmujesz do wiadomości obserwacji innych akwarystów, trudno, życie toczy się dalej. 

Jacek to może Ty odpowiesz na pytanie czemu zbiornik z Białki w sierpniu 2019 był cały w glonach, korali jak na lekarstwo i bez kolorow ? Co się stało skoro to był baniak bez odpieniacza ? Znasz się z Rafałem dobrze. Czemu ta perełka padła ?

52 minuty temu, kiflu napisał:

W mojej ocenie, każde rozwiązanie jest dobre gdy działa ale też musimy pamiętać, że jeżeli coś działa u mnie nie koniecznie będzie działać u kogoś innego.

Maciek ale to właśnie powtarzamy od początku. A dyskusja jest na temat czy czerwone samochody się nie psują. I ja mam nadzieję, że czytający tą subtelną różnicę zauważą ;) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.