cthulhu Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2011 Witam! Mam dwa pytania odnośnie świetlówek firmy Blau: 1. Czy świetlówka Blau Marine High Blue to odpowiednik ATI Blue Plus? 2. Czy świetlówka Blau Marine Blue to odpowiednik ATI Actinic? Pozdrawiam. Cytuj 100x50x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 25 Października 2012 high blue i ati blue + w lampie obok siebie świecą praktycznie tak samo.. Blau Marine Blue sam nie widziałem jeszcze.. ale z tego co wiem to ma ok 20kK (High blue 22kK), może ktoś już jej używał i się wypowie?? Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Miałem w lampie obok siebie te świetlówki (high blue / blue plus) , żadnej różnicy w barwie światła oraz "trwałości" koloru - zużywały się tak samo. Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach