luft Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Pod wpływem programu na tvp2 o stworzeniach głębinowych, których większość posiadała zdolnosc iluminacji czyli wytwarzania światła... czy są jakieś stworzenia bezpieczne i nadające sie do naszych baniaków jakie można zdobyć, które świecą? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 zwierzętom głębinowym światło jest potrzebne choćby po to ,żeby trafić do baru z przekąską po ciemaku a naszym jest to raczej zbędne bo w nocy większość z nich śpi a nie włóczy się po tanku Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRUPNIK_18 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 W e rybce możesz kupić http://erybka.pl/product-pol-2923-Photoblepharon-palpebratus.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 zwierzętom głębinowym światło jest potrzebne choćby po to ,żeby trafić do baru z przekąską po ciemaku a naszym jest to raczej zbędne bo w nocy większość z nich śpi a nie włóczy się po tanku wszystko co robimy w baniaku ma na celu zaspokoic nasza ciekawosc, próżność... zwierzaki iluminacyjne miałyby zaspokoić obie te potrzeby, bez zagłębiania sie w głębszy sens. @Krupnik - dzięki! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Jak dla mnie bardzo fajne zapytanie, tylko teraz ważna informacja- wiele osób może zapragnąć mieć w swoim zbiorniku taką rybkę a pewnie zbyt wiele ich w erybce nie ma : ) Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach