sebkar Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Chcę iść na ten mecz ale muszę zostać PRZYJACIELEM PZPN http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10484651,Juz_dzis_bilety_na_mecz_Polska___Wlochy_we_Wroclawiu.html Cytuj ponad 300 litrów solanki ........ 100*50*55h + 60*40*40 sump Skimz Oval SV203DC Kessil AP700 + T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 17 Października 2011 i dziwią się później, że ludzie wychodza na ulice! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 17 Października 2011 powiem tak, co pzpn nam kibicom chce ustalać warunki chyba ich po.....o kibice na mecz nie muszą chodzić, pzpn wypełni cały stadion swoimi znajomymi za darmo im wejściówki da, niech się lepiej zajmą tymi pajacami co sędziują w ekstraklasie ostatnia kolejka pokazała poziom polskich sędziów, chodząc na mecze ekstraklasy jak widzę jak oni sędziują ty tylko jedno na usta się nasuwa pzpn pzpn j.... j.... pzpn. Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaamil Zgłoś Napisano 17 Października 2011 powiem tak, co pzpn nam kibicom chce ustalać warunki chyba ich po.....o kibice na mecz nie muszą chodzić, pzpn wypełni cały stadion swoimi znajomymi za darmo im wejściówki da, niech się lepiej zajmą tymi pajacami co sędziują w ekstraklasie ostatnia kolejka pokazała poziom polskich sędziów, chodząc na mecze ekstraklasy jak widzę jak oni sędziują ty tylko jedno na usta się nasuwa pzpn pzpn j.... j.... pzpn. Najgorsze jest to, ze ludzie to kupią. Zarejestrują się, zapłacą czlonkowstwo (haha:)) i pójdą na mecz. Gdyby zostało to zbojkotowane raz, drugi, to za trzecim razem pajace z pzpn zastanowiliby się czy jest sens organizować coś takiego. Tu już nie chodzi o pieniądze, które de facto nie są, nie do przeskoczenia ale o zdrowe podejście do tematu. Żałosne, a chciałem się wybrać na ten mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach