Bioly Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 zobaczcie w dziale targowisko podałem mój post Tunze-wielu to czytało,Inmar ,Leoni Wojtesu, seb tam był chyba 15 min ale ciągle 0 obejrzeń ciekawe co?nie wierzę w przypadek,ciekawe ja szybko coś się zmieni? dziś prosiłem seba czy mogę wystawic komplet co2 i wszystko do reaktora i reaktor włącznie a jutro wstawie zdjęcia żadnej odpowiedzi choć był kilka razy,ale o obejrzeń natychmiast, Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukabana Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 też tak miałem zmieniło się po paru godzinach chyba Cytuj 63l + 14l i 27l cube po nich są już tylko wspomnienia (i graty po szafkach) 144 litry pasji 80x45x40h pacific sun 120w + 2x24w odpieniacz deltek mc500, koralia 2+ jebao rw-4, jager 200w, obieg tunze 2400 refugium z piachem +6w led Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 bo blokuje,i ucieka,jak szczur,kilka razy miałem z nim zatarg i wiem na 100 procent że to jego sprawka , jednak ma mac ,jest prawie jak najwyższy siedział w tym dziale z 15 min,zaraz zobaczycie jak mnie zbeszta że nie mam racji napisałem do P Przemka,pól minuty i 2 mody są,seba nie ma odpowiedzi żadnejjest ok 21-20 ptiv do lufta i co?uciekł priv do mintaja? widze że żadnej odpowiedzi wstydu nie mają Nie pisz sześciu postów jeden pod drugim, edytuj. mintaj Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 szanuj jezyk. o co chodzi? ogłoszenie jest, zdjecie jest, cena jest wiec wszystko ok. To ze nie widzisz liczby odslon to normalne na nowym silniku forum. To przychodzi z czasem ta liczba i nie jest wynikiem zadnej zlosliwosci. teraz zmow zdrowaśke dla uspokojenia ducha pozdro luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 haaaaaaaaaaaaaaaaaa normalnie jaja se robicie mody są bardzo pomocni ,brak słów Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 mody są bardzo pomocni ,brak słów Mam pytanie ,te tunze to sprzedane ,czy zablokowany post ,przez złośliwość ,chyba można było dać upomnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Daj se chłopie siana - to samo miałem po swoim ogloszeniu - miałem 5 PW po 20 minutach a w odsłonach ZERO. Kilka godzin później okazało się, że było 86 odsłon... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 ooo temat zamknięty no brawo wojtesu dawno wysłał priv i nic nie doszło brawo luft myślę że przez złośliwość,są nadal do sprzedania Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Byłem zainteresowany, ale poziom wypowiedzi sprzedającego sprawił że wolę unikać go szerokim łukiem..... Cytuj http://www.advanceda...ul-beyond-words http://nano-reef.pl/...la/page__st__40 http://nano-reef.pl/.../page__hl__4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Mam pytanie ,te tunze to sprzedane ,czy zablokowany post ,przez złośliwość ,chyba można było dać upomnienie człowiek bezinteresownie chce pomoc a tu pomyje sie na mnie wylewa. Skoro autor nie szanuje nawet siebie i oftopuje swoj temat... ogłoszenie nadal widoczne. dziekuje za show. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Luft Bioly ma taki chwyt marketingowy po prostu zrobił wielkie halo koło swojego posta.Czego się nie robi żeby szybko sprzedać Teraz na pewno nikomu nie umknie jego sprzedarz Myslałem że łączy nas pasja do morszczyżny a tu widzę jakieś niepotrzebne ubliżające teksty. Bioly sory za offa Pytanie do modów czemu nie wywalacie takich głupich postów??? przecież potem sie szuka np.informacji o tunze a tu takie głupoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 quote name='Bioly' timestamp='1320437268' post='373221'] dziś prosiłem seba czy mogę wystawic komplet co2 i wszystko do reaktora i reaktor włącznie a jutro wstawie zdjęcia żadnej odpowiedzi choć był kilka razy,ale o obejrzeń natychmiast, regulamin co do wystawienia ogloszenia sprzedazy jest jasny: foto tresc + cena. Skoro Seb Ci nie odpisał... jest piątek, każdy może miec zycie prywatne, jutro tez jest dzien. Moderowanie to wolontariat, nie praca. Zastanow sie troche zanim cos napiszesz jeszcze nieładnego. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Bioly, dobrze że likwidujesz baniak... Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 skoro o coś poprosiłem to by wypadało odpowiedzieć,dlaczego co nie którzy mogli tak robić? a w odpowiedzi otrzymałem że mam zmówić zdrowaśkę to ty luft zastanów się nad swoim zachowaniem Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Bioly, dobrze że likwidujesz baniak... Cytuj http://www.advanceda...ul-beyond-words http://nano-reef.pl/...la/page__st__40 http://nano-reef.pl/.../page__hl__4000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 OK. CHwila i naspiszę o co kaman - a kolega Bioły idzie na urlop. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Dlaczego nie widać licznika wejść do posta ? Bardzo proste, żeby nie zwalniać forum (serwera) licznik nie jest ustawiony ONline tylko by post or after 3h. Czyli licznik uaktualni się, po każdym poście w temacie lub co 3 godziny. Co do Regulaminu Targowiska - to chyba prosto jest napisany. Masz dać fotkę, cenę, i tyle. Jak nie dasz post leci do kosza. A za całokształt Twoje twórczości z dnia dzisiejszego, obrażanie kolegów i moderatorów dostajesz urlop na 14 dni. Dziękuję, pozdrawiam, życzę udanego weekendu dla wszystkich posolonych. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 No to bioły masz długi weekend kuknij na oferty last minute Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bioly Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 no nic tylko podziękować za przymusowy urlop,nieplanowany Cytuj 380l+100lsump,HQI2x250W+T5 2x54W,cyrkulacja30000,ATI BM200,Eheim 1262,Reaktor wapnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 4 Listopada 2011 Bioły, wybacz że nie odpisałem od razu na Twojego priva, po prostu od 10 - 18 pracuję i nie bardzo mam czas pisać na forum i odpisywac na privy, odpisałem przed chwilą. Proszę na przyszłość nie pisz o mnie swoich domysłów i nie zarzucaj mi rzeczy których nie zrobiłem. Od kiedy jestem na tym forum, staram się zachowywać tak, żeby moc przy każdej okazji podać rękę każdemu z którym piszę, do tej pory mi się to udawało, potwierdzić to moga osoby które mnie poznały. Jako mod również staram się zachować daleko idącą ostrożność i bezstronność, jeśli uważasz że jest inaczej, proszę napisz do Przemka. Prosze Cię też żebyś nie pisał do mnie nigdy więcej privów, żadnych, na żaden temat, dość mam twoich zarzutów, chamskich odzywek i bezpodstawnych pretensji. Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach