tomasz Zgłoś Napisano 5 Listopada 2011 Hej! 11.11.2011 Black Sabbath zagra znowu w starym dobrym składzie. Fajnie będzie przypomnieć sobie kawałki znane z skrzeczących płyt i poczuć znowu ten specyficzny klimat. Ozzy rządzi, jak to mówią Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 6 Listopada 2011 Słuchałem wywiadu z Ozzym dla irlandzkiego radia, zero entuzjazmu, mówi że Sharon potrzebuje tych pieniędzy więc zagra z nimi chociaż mu się nie chce. Na pytania o kolejne Ozzfesty to samo, on nie ma ochoty, ale nie do niego należy decyzja Z wywiadu wynika, że Ozzy nic się na szczęście nie zmienił i wszystko go wali Mam nadzieję że zajrzą do Dublina, tymczasem w środę gra u nas Manowar wychowankowie Black Sabbath. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2011 ooo super mam nadzieję, że wydadzą choć jakąś koncertową płytę DVD lub Blu-raya Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 6 Listopada 2011 ja tam nie przepadam za odgrzanymi kotletami. raczej pozytywnie mnie nie zaskoczą jako całość. Ale stare kawałki jak najbardziej! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach