kokos Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 no i fajno, teraz juz wiem o co kaman jak ktos opisuje to tak tego nie widac, rysunek bardzo ulatwia sprawe i wszystko jest przejrzyste. dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawoj1 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2011 rpp wreszcie po twoim opisie skumałem już nie chcę twoich zasilaczy Cytuj 350 l + sump 140l, LED DIY 240w+ 2x39w actinic T5, odpieniacz Black Pearl by Sebastek, 2x Tunze 9045, LR 35 kg ,LS 18 kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSz Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 tak sobie czytam ten wątek i dochodzę do wniosku, że dla każdego faceta przedmiotem obowiązkowym na maturze powinna być dodatkowo technika... może być zamiast polskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokos Zgłoś Napisano 9 Listopada 2011 zgadzam sie, budowlanka i majsterkowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldit1 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2011 Panowie może troche z innej beczki ile to kosztuje powiedzmy przykładowo żeby nam sie prosto liczyło Cena diód * 6 szt+ driver czyli cena obwodu. Nie chodzi tu o dokładny cennik a raczej szacunkową wartość Cytuj gallus in suo sterquilinio plurimum potest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 13 Listopada 2011 diody od 70 do 100zł driver od 5 do 60 zł Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldit1 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 Czyli jak dobrze rozumiem niebieskie do białych powinny być w stosunku 5 do 3 a powiedzmy do akwarium 128 l 80*40 42 wysokości lustra wody ile panowie byście polecili diód Cytuj gallus in suo sterquilinio plurimum potest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 14 Listopada 2011 30 lub 36 diód. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach