Skocz do zawartości
siatkarz5

OCENA SKLEPÓW

Rekomendowane odpowiedzi

"...KUR.... dajcie ludzie spokuj , naprawde i nie niszczcie tego co piekne .

<no i w koncu to forum tez jest OK

Wyzyjcie sie juz lepiej na mnie , mnie to i tak nie zaboli "

Zbyszek, to mi się spodobało najbardziej,

Tak trzymaj:yes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

A wiecie co , jednak znalazlem porzadny sklep w Polse :) chociaz mlodziutki bo nie dawno otwarty z tego co widze na dole .. bo w tym roku , to sklep rzetelny , bo zamowilem pare tupereli z pvc tydzien temu i otrzymalem i to do SWISS wyslali:D Polecam wsyzstkim , no i tanio ....

pv.JPG

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem tylko dodać jedną rzecz:

Unikajcie sklepu SIREN w internecie czy w realu.

Wszystko co Kostecki mówi i pisze to mrzonki i kompletny brak profesjonalizmu - co tu unikać brzydkich słów oszustwo.

Uwaga warszawiacy ten oszust otwiera sklep w Wa-wie...

Garfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego oszust??? co Ci zrobił?

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o tak.. unikajcie siren jesli tylko mozecie.. robia sobie jaja i nie wysylaja zamowien. Ile razy bym tam nie dzwonil to zawsze jest tekst "juz wysylamy" no i jakos nie widac...

Polecam za to Reefshop. Mily i szybki kontakt to duzy plus :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec w koncu moge z czystym sercem polecic ReefShop. POLECAM! Dzisiaj dostalem przesylke. Niestety przesylka konduktorska odpadala wiec Pan Przemek musial wyslac ta Euphyllie kurierem. Zostala wyslana wczoraj, dostalem ja dzisiaj. W srodku byl woreczek, ktory byl cieply i nie pozwolil wychlodzic koralowca. Teraz minelo 2,5h od wlozenia koralowca do akwa i jest w 3/4 rozlozony! Polecam jeszcze raz, szczegolnie, ze mialem pewne obawy z wiazku z tym transportem, a widac niepotrzebne.Pozdrawiam.

PS. Jutro ide po blazenki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mieszkam w okolicach Przemyśla woj. podkarpackie. Najbliższy sklep z morszczyzną mam w Rzeszowie 80km dalej i tam narazie byłem dwa razy. Bardzo polecam sklep jest z akwarystyką morską słodkowodną i innymie zwierzątkami. Jednak jest tam jeden gość który zna się na rzeczy i ma mi na piątek przygotować łączny kosztorys co i jak ma być w moim akwa . Oczywiście poddam to dyskusji . Zobaczymy czym się popisze !!

Mam nadzieje że zamówie odrazu akwa z kominem śrubunkami grzebieniem oraz sump szafka bedzie tez bedzie w ciagu dwoch tygodni i już bedzie ok

Mają oni sprzęt na stanie a tego czego nie mają to zamawiają a ile trzeba czekać to nie wiem!!!

Pozdrawiam Dominik Grabowski

Cisza..........,ale.............
............jeszcze powrócę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thalion długo do Ciebie szedł koral ??

pytam sie bo zamówiłem w reefshopie ślimaczki i kraba,

ile płąciłeś za wysyłke??(choc to mniej ważne)

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie a czy udało wam się kiedyś kupić cokolwiek w sklepie um-um.pl Bo ja próbowałem dwa razy pierwszy raz w kwiteniu 2004 po trzech miesiącach oczekiwania na zamówiony towar zrezygnowałem na co mi jakaś Pani odpisała że barzdo dziwi się, że tak długo nie realizowali mojego zamówienia bo wszysko mieli cały czas na stanie. Obecnie dwa tygodnie temu znowu odważyłem się złożyć zamówienie. Czekam już ponad dwa tygodnie i ani słychu ani widu. Dwa dni temu napisałem do nich maila żeby sprecyzowali czy mają zamiar zrealizować moje zamówinie i nicb zero odpowiedzi. Dla mnie to ten sklep jest naprawdę wirtulny. Tylko po co wyslają reklamy zachęcając do kupowania w ich sklepie skoro i tak nie ralizują zamówień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi się UmUm = Reefshop - lub przynajmniej są ze sobą powiązane.

Pewnie ze wzgledu na duże powodzenie tego drugiego UmUm się zvirtualizował, ale nie dokońca jestem pewnien czy tak jest

Garfield

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklepy funkcjinuj? r?wnolegle - zam?wienia realizowane s? tak szybko jak to mo?liwe - nie widze powodu dla kt?rego mia?y by by? wstrzymywane.

Nie znalaz?em ?adnego zam?wienia osoby o mailu jak twoim ani ?adnej osoby z fragmentem nazwiska 'jawor'. W?r?d wszystkich "EW" nie chce mi si? szuka? - jest ich 94

Jaki nr zam?wienia?

P.

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Przemku już chyba znależliście bo dostałem maila że ma status zrelizowane Ciekawe tylko czy paczka zostanie wysłana

Przyzna Pan jednak że 3 tygodniowy okres realizacji ( od 11.10.2005 ) oraz milczenie na wysłane maile to nie jest zbyt dobra obsługa klienta

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile trfa ściągaie korali na zamówieniE NP. TYCH BOMBELKOWY??czy one jeszcze są dopuszczone do obrotu?? bo gdzieś słyszałem że nie. więc jak to jes??

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy 3 tygodnie to długo czy nie - zalezy co było w zamówieniu - dlatego zapytałem o jego nr(niestety niedostałem). Czy mogę wiec prosić o jego nr?

Pozdr

P.

pozdrawiam

Przemysław Cybulski
www.Pacific-Sun.eu
Home for advanced technology

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nr zlcenia ostatniego zamówinia 6667 z dnia 11.10.2005

oraz przy okazji zamówinia, które Państwo nie ralizowaliście przez trzy miesiące pomimo (po trzech miesiącach zrezygnowałem ), że wszystko było na stanie 3293

Zamówinie to do tej poli ma status w relizacji proszę go raczej wykasować żeby nie było pomyłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.