Waldi Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 czy ktos posiada coś takiego? i może się podzielić opinia o tym odpieniaczu Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszD Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 snocho chyba ma coś takiego. poszukaj w jego wątku . Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 @snocho ma wiekszy ten 5000 , ale tez sie nad takim zastanawialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Tak, ja mam 5000, ale moją opinię Waldek zna. Wiem za to kto ma 3000 największy Szeryf wśród wszystkich Szeryfów Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 23 Listopada 2011 Przemek ma 3000 ?? ciekawe może napisze swoja opinie Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 ponawiam pytanie,może ktos używa? Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 ponawiam pytanie,może ktos używa? Dzięki Snocho ale ja miałem tę wersję Reef Octopus XPSSS2000wew. Cone Radził sobie całkiem nieżle, jak przeszedłem tylko na SPS to zmieniłem go na mocniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 Darek,ale na jak mocniejszy? 3000 czy 5000 ?? Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 Darek,ale na jak mocniejszy? 3000 czy 5000 ?? poszedłem po bandzie i zakupiłem takie cudo Ale wersję 5000 co jakiś czas widuję przy pracy i niepowiem działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 ło matko i córko tosz tam pompa pewnie bierze z 80w hehehe ps, a w ilu litrach to cudo pracuje? Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 24 Listopada 2011 Uważaj żeby Ci kota do tłumika powietrza nie zassało Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach