Gość AnT Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2011 sam ma rodzinę z wawy ale ten gość to mnie rozwalił i nie raz byłem w stolicy same dobre wrażenia - a tu jeden się wyrwie i - "......ale sałatki szkoda" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KIDULT Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2011 duzo nie mozna oczekiwac od Krakowiakow, z tego co wiem tam kibole na ustawkach polewaja sie kwasem z akumulatorow czy rąbią maczetami, wiec to mowi samo za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2011 NO KIDULT brawo wydumałeś z rana że klękajcie narody :unworthy: akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2011 duzo nie mozna oczekiwac od Krakowiakow, z tego co wiem tam kibole na ustawkach polewaja sie kwasem z akumulatorow czy rąbią maczetami, wiec to mowi samo za siebie Kidul to nie wiedziałem że to wątek o pseudokibicach - sam gram w piłkę ale kibiolem nie jestem i nie popieram tego postępowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzybsonik Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2011 a ja proponuję zamknąć wątek bo będzie wojna WARSZAWSKO-KRAKOWSKA i na zlocie będzie ustawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2011 Amen. Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach