marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Czesc mam problem. W sobote padla mi ryba dzisiaj druga nie wiem co sie dzieje. Wygladaja na zdrowe nagle przestaja jesc i odplywaja.Mam podwyrzszony magnez i jod CZY TO MOZE BYC PRZYCZYNA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 A dlaczego masz podwyższony jod, o ile i skąd wiesz? PS. A ten błąd w tytule to tak żeby było śmiesznie? Zapewniam Cię że nie jest. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mzurawblue Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Coś wiecej?? swieze ryby czy juz przechodzone wiecej parametrow podaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Z analiz. Nie wiem o ile ale jest wysoki ponad 0.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Ryby stare ponad rok. Miesiac temu zaczolem uzupelniac WAPNO JOD I MAGNEZ cos tu musialem zawalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Ale dlaczego? Jod się błyskawicznie ulatnia i po 3-4 dniach już by go nie było. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Mam tesz korale czuja sie dobrze a ryby nie. DLACZEGO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 A MAGNEZ MAM NA POZIOMIE 1410 NIE SZKODZI RYBOM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Nie. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 sam królem ortografii nie jestem ale az w oczy szczypie jak sie Ciebie czyta. kolega wyzej zwrocil Ci uwage bys poprawil pisownie w temacie. pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Nie dawno zakupilem rozgwiazde piaskowa MOZE TO JEST ZRUDLEM MOICH PROBLEMOW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 PRZEPRASZAM ALE JESTEM Z WLOCH MAM TROCHE INNA KLAWIATURE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Ok, rozumiemy. Wygląda że przywlokłeś jakąś chorobę. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 I co mam teraz zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Zostaly mi trzy rybki. Czekac az padna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Jeśli zupełnie nie ma objawòw to błądzenie po omacku. Zaobserwuj cz nie mają np wysypki, przebarwień, może ciężko oddychają cz ocierają sie o skały. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Nic nie maja tylko malo jedza i sa powolniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Czy to mozna wyleczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 zmierz zasolenie wielu akwarystow ten pomiar czesto pomija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 1023 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Jakie to ryby padly, jak dlugo masz akwarium i jak dlugo te ryby ? Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 a czym mierzysz splawikiem ja tez mialem ok dopiero jak zmierzylem czterema i zmierzylem w e rybce to sie okazalo ze mialem morze martwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 PRZEPRASZAM ALE JESTEM Z WLOCH MAM TROCHE INNA KLAWIATURE to we włoszech nie ma r ? a tak poważnie rozgwiazda nie ma nic wspólnego z padanirm ryb,chyba ,że masz stary piach rozgwiazda uwolniła ,złoża gazu z piachu Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Tylko że w morzu martwym nie żyją koralowce a u kolegi owszem, przynajmniej tak twierdzi. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcolino Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 Padl zultek ijego kolega scopas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach