remel Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2011 Witam! Jak wyglądają spsy poparzone za dużą ilością światła. Jeśli mogę prosić o jakieś fotki będę wdzięczny. Szukałem na forum ale nie znalazłem nic konkretnego, wujek google też nic. Myślę że w dobie led przyda się niejednemu. Cytuj 960 L plus 135 sump, 8x54 plus 150 led, obieg DC12000, cyrkulacja wir , white skim 250 AN10000 i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2011 Nie ma fotek poparzonych korali, bo poparzony/prześwietlony koral schodzi w max 24 godziny i zostaje szkielet Pozdrawiam seb Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomash666 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2011 tu się nie zgodzę. mi się udało poparzyć przy upgradzie lampy, fotek niestety nie robiłem. Przypalona acra miała praktycznie białą tkankę od strony światła i brązową tam gdzie światło nie padało pod kontem 90 stopni, wyglądało to tak jakby odciąć linią te dwie części. Polipowała dużo słabiej... Cytuj http://akwariummorskie.blogspot.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remel Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2011 Ja mam na pocciloporze takie pecherze jak czlowiek popoparzeniu i zastanawiam się co to jest Cytuj 960 L plus 135 sump, 8x54 plus 150 led, obieg DC12000, cyrkulacja wir , white skim 250 AN10000 i takie tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach