Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wizja nowego zbiornika troszke sie przeciagnie wiec jesli ktos spelni moje wymagania jestem w stanie sprzedac mojego sohala. Ryba ma 15 lat tak to prawda ! i jest w idealnej kondycji. Szuka nowego domu ale

- nie sprzedam go do zbiornika ponizej 1000l

- nie moze byc przeplniony

- nie moze byc takze nowo zalozony z niestabilnymi parametrami

- przyszly wlasciciel nie moze byc nowicjuszem

- i teraz najgorsze ryba bedzie kosztowac 3 tys zl do rozsadnej negocjacji - dlaczego az tyle .... a to dlatego zeby wyeliminowac kolejnych potencjalnych zainteresowanych. Zawsze mozecie kupic zdrowego sohala za ok 1 tys zl i poczekac 15 lat ;) Dodatkowym atutem jest to ze moj sohal w porownaniu do innych nie jest agresywny a nawet broni mniejsze ryby Obecnie i zapewne nic sie nie zmieni ryba pywa w zbiorniku w sklepie Aquamedic za co serdecznie chlopakom dziekuje. Nie ma cisnienia jak nie znajdzie nowego domu bedzie tam plywala bo warunki w ponad 3m akwarium w ktorym jest praktycznie sama sa idealne. Mozna poogaldac i zobaczyc jak sie zachowuje szczesliwa ryba szok ! To chyba tyle ;) moj tel 792 22 44 84.

sg202848.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+1 kasa to ostatnie co mnie obchodzi ...... ale niestety ona takze wyeliminuje osoby ktore nie stac na utrzymanie tej ryby. U mnie samo karmienie dzienne jej to

- mrozonki 3 rodzaje

- algi 2 rodzaje

- spirulina jbl

- zywe glony

oczywiscie algi praktycznie non stop na klipsie . Trzeba miec takze dobra filtracje bo po takim jedzeniu ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, tak z ciekawości zapytam, jakiej wielkości jest rybka jeśli to nie tajemnica,

piękna jest :)

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... czyli to ReefMax-a nie sprzedasz? ;).

Podejście do sprawy sprzedaży konkertno-wzorowe ale, trochę mi tu pachnie bardziej reklama sklepu niż sprzedażą tej rybki.

W jakim wcześniej zbiorniku pływała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 800l w dl 200 cm . Reklama sklepu no prosze Cie troche powagi. Ryba jest moja a ze sprzedalem zbiornik koledze z forum a nowy jeszcze niestety potrwa sporo czasu to sohal trafil na wystawe do sklepu AM i tam mozna go ogladac. Zanim trafil do AM dzwonilem takze do Lukasza czy nie wezmie go na troche ale powiedzial ze nie ma teraz warunkow na niego. Tak jak pisze jesli bede wiedzial o dobrych warunkach do ktorych moze trafic to z zalem ale sie z nim pozegnam jesli nie a goscinnosc AM bedzie to poczeka te ok 2 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jeśli w sklepie będzie za 600zl znaczy że już zdrowy nie będzie?

W ramach informacji przeczytałem że żywotność pokolca w niewoli wacha się w okolicach 15-20lat natomiast okazy zdrowia w naturze do 30lat.

Być może zrobił się spokojny ze względu na wiek jak to u wielu zwierząt bywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosze już tutaj nie offtopować, w końcu to ogloszenie sprzedam!

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sklepie ta ryba nie widnieje jako do sprzedania . Mozna nazwac ze AM to taki hotel bo oczywiscie zdeklarowalem sie ze bede placil za jej wyzywienie . Warunki sa podane wyzej i poki co nikt ale to nikt nie dzwonil wiec podejrzewam ze poczeka na mnie te 2 lata ;)Jesli chodzi o jego zachowanie to od zawsze jest spokojny wbrew panujacym opiniom ze sohal to morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.