kapuhy Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2011 Dla zwolenników teorii spiskowych: Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2011 Hehe przenieśli kolesia na sortownię, teraz tam paczkami rzuca, ale przynajmniej nikt nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2011 wlasnie dzis byl u mnie kurier z dhl'a , godzinke wczesniej zadzwonil ze bedzie korzystalem juz z kilku firm kurierskich ale najwieksze zaufanie mam do wlasnie dhl'a , choc na innych rowniez nie narzekam z gosciem z pocztexu mam taki uklad ze zawsze dzwoni rano i mowi o ktorej bedzie a jak mnie nie ma to mi do pracy (ok 4 km dalej ) podrzuca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2011 ...żeby nie było znowu że materiał z TVN24 :harhar: :thumbup: http://filifionka.wrzuta.pl/film/2GFif4x9QtR/filmik_-_obejrzyj_i_zostaw_komenta Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2011 Sie Rafał czepiasz chłopaków, zimno jest, ślisko jest, to czasem któremuś coś tam upadnie Brakuje im jeszcze zgniatarki na pace, żeby się więcej przesyłek mieściło. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2011 Etam, ja podchodzę do tego z dystansem i humorem, bo w każdej branży - powtarzam w każdej ... czy to piekarz, malarz, informatyk, ksiądz, policjant, profesjonalny akwarysta...... zawsze trafi się "czarna owca" Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2011 Jakie czarne owce, przeca widać, że się chłopakom aż robota w rękach pali Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach