Skocz do zawartości
mirekkon

[S] AMAZON II PREMIEROWY stwrowni akwariowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

do sprzedania posiadam długo oczekiwany sterownik akwariowy AMAZONII - cena na Kup Teraz 947zł, poprzez allegro, poza allegro rabat dla użytkownika forum po podaniu loginu

dokładny opis tu http://www.mirekkon.akwarium.net.pl/amazon2.htm

instrukcja oraz soft do PC do ściągnięcia tu: http://www.mirekkon.akwarium.net.pl/download.htm

możliwy do zakupienia

http://allegro.pl/amazon-ii-komputer-akwariowy-nowosc-sterownik-i2032483213.html

lub

http://www.mirekkon.akwarium.net.pl/sklep.php

ekran1maly.jpg

calosc.jpg

monitor.jpg

konfigurator.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, czekaliśmy na niego ohohohohoo już długo.... :wallbash:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super, czekaliśmy na niego ohohohohoo już długo.... :wallbash:

tak co niektórzy dopytywali się rok temu, a teraz nie mam czasu każdemu z osobna odpisywać :) i proszę kolegę człowieka o nie szydzenie z innych człowieków :), a w zamian poczytanie co ten wytworek potrafi ...

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirek tu nie o szydzenie chodzi bo "człowieki są dziwne ale ja je szanuję"

Mamy na forum kolegę który robi podobny wynalazek... tylko widzisz, my go znamy, wiemy co robi, wielu z nas to testowało.... ogólnie nasz człowiek, słony majster DIY.

Jak to to jest DIY, to znajdź dział DIY, opisz co to to robi, jak to testowałeś itp. My na pewno z Tobą o tym podyskutujemy - mówię Ci będzie milej i Tobie i nam :harhar::coffee:

Bo tak to, Ty zarejestrowałeś się na forum, nie przywitałeś i wyskakujesz z postem o długo oczekiwanym cudzie :)

Aaaa. PS: I poczytaj regulamin forum w temacie linkowania sklepów które nie wykupiły reklamy na forum, a ja sobie pójdę po kawę :)

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirek tu nie o szydzenie chodzi bo "człowieki są dziwne ale ja je szanuję"

Mamy na forum kolegę który robi podobny wynalazek... tylko widzisz, my go znamy, wiemy co robi, wielu z nas to testowało.... ogólnie nasz człowiek, słony majster DIY.

Jak to to jest DIY, to znajdź dział DIY, opisz co to to robi, jak to testowałeś itp. My na pewno z Tobą o tym podyskutujemy - mówię Ci będzie milej i Tobie i nam :harhar::coffee:

Bo tak to, Ty zarejestrowałeś się na forum, nie przywitałeś i wyskakujesz z postem o długo oczekiwanym cudzie :)

Aaaa. PS: I poczytaj regulamin forum w temacie linkowania sklepów które nie wykupiły reklamy na forum, a ja sobie pójdę po kawę :)

Rafale byłbym bardzo wdzięczny za linki do tematów o których piszesz do tego wynalazku DIY nad którym się Wasz Kolega męczy, oraz do regulaminu chętnie nawiąże współpracę, wskoczyłem na to forum chociaż o solniczce nie mam pojęcia, a wszystkie moje doświadczenia bazują raczej na słodkowodnym akwa - zerknij na moją stronkę - wiele tam jest, a że już czasu nie starcza normalnie żyć więc wolałem nie wdawać się na forum w dyskusje, gdyż i tak nie wiele bym wniósł. Jeśli natomiast chodzi o elektronikę to nie ma sprawy coś tam mogę poradzić, a po moim wynalazku widać że całkiem sporo wiem o tym i owym...

Mnie ten wynalazek kosztował ponad 2 lata życia i trochę pieniędzy więc póki co nie chciałbym się z nim rozstawiać na zasadzie DIY, ponieważ wiedzę że na rynku jest sporo zdolnej młodzieży kopiującej co się da włącznie z moimi pomysłami wziętymi żywcem z instrukcji :). Dziś rozpocząłem działalność może dlatego tak nieopacznie i na szybciora wkroczyłem na parę for dyskusyjnych, w związku z tym każdy kto napisze że jest forum i poda swój nick otrzyma rabat i tak aż do końca świata (31-12-2012) i dwa dni dłużej czyli okrągły rok. Jeśli kto nie otrzyma rabatu ma mnie obowiązek obsmarować na forum...

pozdrawiam

mirek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.