Skocz do zawartości
b10

Kupię Akwarium - Zestaw ok. 250 L !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Nareszcie mam miejsce na większe akwa. Kupię jeśli ktoś ma najlepiej cały Zestaw czyli: Akwa + Sump + Stelaż ewentualnie hydraulika też wskazana. Najlepszy rozmiar jaki mi pasuje to 100x50x50 ale może być coś zbliżonego oczywiście. Oczywiście w dobrym stanie i do użytku.

Czekam na propozycję :)

Pozdrawiam

54 L bez sumpa, kaskada + odpieniacz DIY, światło 2x24W (aktynika+biała), koralia i stara pomka po filtrze, 8kg skały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam te akwarium z linku powyżej należy do użytkownika INMAR, widzialem i osobiscie sam bym se takie duże sprawił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do sprzedania akwarium 100*50*50 tylko bez sampa z wklejonym panelem na tylnej ścinie o wymiarach 50*12cm dodatkowo do tego szafka na wumiar w kolorze grusza kalwados z koroną.Oddam całość za 250zł.ogłoszenie było na forum.Kontakt 602139502.Pozdrawiam Roman :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 3.01.2012 o 14:33, KRUPNIK_18 napisał:

Polecam te akwarium z linku powyżej należy do użytkownika INMAR, widzialem i osobiscie sam bym se takie duże sprawił :)

Kurde wiem, że to jest super akwa... jednak ciut za duże... niestety nie upchę go w miejsce, które mam przeznaczone na akwarium. Gdyby nie to już dawno by go nie było w ogłoszeniach :)

54 L bez sumpa, kaskada + odpieniacz DIY, światło 2x24W (aktynika+biała), koralia i stara pomka po filtrze, 8kg skały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.01.2012 o 11:13, b10 napisał:

Kurde wiem, że to jest super akwa... jednak ciut za duże... niestety nie upchę go w miejsce, które mam przeznaczone na akwarium. Gdyby nie to już dawno by go nie było w ogłoszeniach :)

Niedoczytałem... :) Upchnąłbym go być może... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu kupuj, też widziałem te akwarium i mogę go polecić. Zadzwoń sobie do Inmara, na pewno się dogadacie. I ma fajne rozwiązanie w Sumpie że nie pryska ci po ściankach szafki.

Na pewno nie będziesz żałował, a głębokość 60 daje już fajną głębie i super można ułożyć aranżacje.

Było - Yarcio na słono 260

Obecnie - Yarcio na słono 650

650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013

40 kg LR +40 kg LS,

Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal

Oświetlenie ATI 8x54w

Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.01.2012 o 11:33, Yarcio napisał:

Tu kupuj, też widziałem te akwarium i mogę go polecić. Zadzwoń sobie do Inmara, na pewno się dogadacie. I ma fajne rozwiązanie w Sumpie że nie pryska ci po ściankach szafki.

Na pewno nie będziesz żałował, a głębokość 60 daje już fajną głębie i super można ułożyć aranżacje.

Kurde nakręciliście mnie u jutro jadę oglądać!!! :) Dzięki!!! :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero jedzie oglądać

Było - Yarcio na słono 260

Obecnie - Yarcio na słono 650

650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013

40 kg LR +40 kg LS,

Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal

Oświetlenie ATI 8x54w

Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądnięte i kupione! :) Zestaw czeka mała modernizacja wizualna! :) temat zakończony!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.