axela1 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Panie i panowie modowie jestem bardzo ciekaw dlaczego mój wczorajszy post na targowisku w opcji sprzedam się do dzisiaj nie pojawił pomimo iż była cena,fota i opis. może ktoś wyjaśnić o co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Jasne. Po 1 popraw byka (może czy morze?) Po 2 post się nie ukazał bo na forum morskim w dziale sprzedam nie sprzedajemy CB odbiorników. A Po 3 - masz to ogłoszenie w dziale offtopic. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axela1 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Jasne. Po 1 popraw byka (może czy morze?) Po 2 post się nie ukazał bo na forum morskim w dziale sprzedam nie sprzedajemy CB odbiorników. A Po 3 - masz to ogłoszenie w dziale offtopic. ok. byk poprawiony -już takie coś było na forum -tam jest wyrażnie napisane że gównie zamienię na grzybki lub zoa itp. -dlaczego w offtopic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Bo nie związane z morszczyzną - więc offtopic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Dlaczego w offtopie ? Bo to tej pory, każdy post o sprzedaży (rzeczy z po za morszczyzny) lądował w offtopie - i tu się nic nie zmienia. Taka jest wola forumowiczów i ja ją w pełni popieram. Dlaczego ? Bo zaraz będziemy sprzedawać pralki, telewizory, samochody itp.... to ma się z morszczyzną jak.... Pozdrawiam Serdecznie. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 ogłoszenie, zeby mogło sie ukazać przeniosłem do offtopic. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axela1 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 ogłoszenie, zeby mogło sie ukazać przeniosłem do offtopic. a może wypadało by poinformować o takiej sytuacji aby nie było zamieszania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axela1 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Dlaczego w offtopie ? Bo to tej pory, każdy post o sprzedaży (rzeczy z po za morszczyzny) lądował w offtopie - i tu się nic nie zmienia. Taka jest wola forumowiczów i ja ją w pełni popieram. Dlaczego ? Bo zaraz będziemy sprzedawać pralki, telewizory, samochody itp.... to ma się z morszczyzną jak.... Pozdrawiam Serdecznie. tylko dla czego traktujecie wybiórczo? post tamtego gościa był w dziale sprzedam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2012 Widocznie "nam" przeleciał przez palce. Po to właśnie teraz każdy post jest sprawdzany. Mam nadzieję że wybaczysz. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach