luft Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Męczy mnie gadu gadu i jego reklamy. Chciałbym w nowym kompie zainstalować jakiś kompatybilny i bezproblemowy zamiennik tego popularnego komunikatora. Coś moze polecicie? pozdro. luft Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Męczy mnie gadu gadu i jego reklamy. Chciałbym w nowym kompie zainstalować jakiś kompatybilny i bezproblemowy zamiennik tego popularnego komunikatora. Coś moze polecicie? pozdro. luft Hej, Sam używam AQQ jest rewelacyjny...chyba najlepszy zamiennik do tej pory. Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kawa93 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Polecam AQQ - używam już baardzo długo i jestem zadowolony. W dodatku szata graficzna programu jest o wiele ładniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 program który wyłącza reklamy w gg http://www.programosy.pl/program,gg-banner-killer.html Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camellot Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Proste, szybkie i skuteczne - WTW Cytuj 250L + 130L sump, Boyu HQI 150W + 2xT5 39W + led, Hydor 250, 23kg gruzu, ARC 2600 + JVP101, obieg NJ2300. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Jak lubisz dłubać to MIranda ja używam Tlenu/Tlena (?) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Kadu, linuksowa wersja, ale wyszła też na windowsa. Jeszcze masz kombajny typu Palringo który łączy w sobie wiele komunikatorów. Ale Kadu jest chyba najmniejsze, najlżejsze i najbardziej prymitywne Robi za komunikator a nie automat do wyświetlania reklam. http://www.kadu.im/w/Pobierz:Windows I tam w niektórych wersjach są takie 'myki' że pokazuje Ci że ktoś się zalogował na "niewidocznym" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Kadu jest super >> POLECAM! Moim zdaniem najbardziej prymitywne jest gg bo to zwykły "reklamowy kombajn"... Kadu jest bardzo rozbudowane. Ma wszystkie potrzebne opcje, całkiem sporo dodatkowych wtyczek, jest proste w obsłudze i bardzo funkcjonalne więc wcale nie jest prymitywne. W dodatku działa na systemach z rodziny Linux, BSD, Windows oraz Mac OS X. Powiedział bym więc raczej że jest bardzo nowoczesne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 ja nie używam Windowsa, ale AQQ jest najlżejsze dla systemu, pod linuchem KADU Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Pod Windą AQQ, pod Pingwinem pidgin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Kadu jest super >> POLECAM! Moim zdaniem najbardziej prymitywne jest gg bo to zwykły "reklamowy kombajn"... Kadu jest bardzo rozbudowane. Ma wszystkie potrzebne opcje, całkiem sporo dodatkowych wtyczek więc wcale nie jest prymitywne. Ja używam jak najstarszych wersji, są najszybsze i prymitywne w dobrym tego słowa znaczeniu - pozbawione zbędnych wodotrysków. Pierwszy raz zainstalowałem na Kubuntu i nie używam już niczego innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 gg 6.1 Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Ja używam AQQ i polecam - świetny Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankenstein Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Ja polecam Tlen, pod winde oraz linuksa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 wow, nie wiedzialem ze tak duzo wartych jest... szybka wyliczanka i padło na WTW - dzieki Camellot i reszcie za propozycje dodam ze programik super "lekki" i smiga miło mam 3 morszczakow w 1 okienku w zakładkach na rozmowie i super działa Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camellot Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Do tego przy aktualizacjach czytając opis można uśmiać się do łez Cytuj 250L + 130L sump, Boyu HQI 150W + 2xT5 39W + led, Hydor 250, 23kg gruzu, ARC 2600 + JVP101, obieg NJ2300. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2012 Panowie, a czy ktorys z w/w komunikatorow jest kompatybilny z GG pod wzgledem przesylania plikow i grafik? pozdrawiam lukasz Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 WTW wyskoczył mi własnie komunikat Crash Reporter: "Przykro mi to pisać, ale Twój komunikator wywinął orła. Program stworzył zrzut pamięci procesu, jesli byłbyś tak miły wysłać go do autorów, to istnieje szansa, że ustala co ten." Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 Panowie i Panie: WTW i żaden inny, żadne AQQ, żadne Mirandy. Działa w nim wszystko + jeszcze więcej, jest tak lekki że zniesie go nawet stary dziadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 Bardzo dlugo uzywalem PSI z wlasnym serwerem Jabbera i transportem do GG Teraz WTW albo GG for Android AQQ bylo jakies niepotrzebnie rozdmuchane o opcje Cytuj 110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001 Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/ http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2012 W pracy używam Kadu, w domu Mirandy. Generalnie cokolwiek jest dobre tylko nie GG Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach