rufio Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2012 Poszukuje uszczelek takich jak Uniseal lub cos podobnego,bo tych pierwszych w naszym kraju raczej nie znajdę,przynajmniej mi się nie udało.Do połączeń szkło rurka pvc. Uszczelki z gumy silikonowej jedynie wchodza w gre,zwykła czarna guma odpada. Takie jak te : http://www.toppindustries.com/products/Uniseals.html Cytuj Pozdrawiam Sebastian Burkat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Różne pomysły chodzą mi po głowie i też cierpliwie czekam aż ktoś odpowie na to pytanie. Umiał bym spożytkować tą wiedzę. Pozdrawiam Cię rufio. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufio Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Zastanawiam sie czy koło sądu jest jescze taki sklep z uszczelkami?muszę tam podjechać. Także pozdrawiam serdecznie godeuszu Patrzyłem teraz na ebay-u i są te uszczelki,tylko wysyłka do Polski jedyne 96zł Cytuj Pozdrawiam Sebastian Burkat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 same uszczelki sa tanie i jak zauwazyles przesylka to masakra lecz jest ona z USA jak widac w europie nie sprzedaje chyba tego nikt Cytuj 500L OptiW.12mm +sump112L Odpieniacz BubbleKing mini200.Pompa obegowa New Jet 4500L/h , cyrkulacja 2xTunze6095 + multicontroler7096+JEBAO RW15 .oswietlenie Giesemann Infinity 2x250W+4xT5 ok 35kg skaly + 20kg Livesand+ Sera Siporax 3l.Automatyczna doleweka i inne duperele + TM Bio NP Pellets sie kreca.Reaktor Wapnia ala Dastaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufio Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Ale jakaś alternatywa musi być,na pewno tego typu uszczelki gdzieś maja u nas zastosowanie może w przemyśle spożywczym nie koniecznie tej firmy. W ostateczności trzeba bedzie sie uśmiechnąć do rodzinki z Usa Cytuj Pozdrawiam Sebastian Burkat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 tu jakis sklep wysylkowy oferuje je tylko nie wiem skad i ile przysylka wyniesie http://www.neo3plus.com/de/equipements-outillage-speciaux-/76-pompe-8-12volts-.html Cytuj 500L OptiW.12mm +sump112L Odpieniacz BubbleKing mini200.Pompa obegowa New Jet 4500L/h , cyrkulacja 2xTunze6095 + multicontroler7096+JEBAO RW15 .oswietlenie Giesemann Infinity 2x250W+4xT5 ok 35kg skaly + 20kg Livesand+ Sera Siporax 3l.Automatyczna doleweka i inne duperele + TM Bio NP Pellets sie kreca.Reaktor Wapnia ala Dastaco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Przesyłka na terenie europy to max 10 euro. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Na naszym forum w temacie „Robótki w pleksie ... i nie tylko” strona 8. Nanorafa pytał – gdzie w RP kupić Uniseal. Gienek odpowiedział- w zaprzyjaźnionym sklepie Wagum w Rzeszowie. Mój dopisek- Wagum . 35-203 Rzeszów. Ul. Siemieńskiego 11 www.wagum.pl Pozdrawiam. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufio Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 Dzięki Cytuj Pozdrawiam Sebastian Burkat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2012 A do Rzeszowa ode mnie daleko..., chyba żeby Gieńka trochę pomolestować coby zrobił nam zakupy . Cytuj Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach