Skocz do zawartości
kukabana

zarobek w internecie za 5 min

Rekomendowane odpowiedzi

Warto sprawdzic czy ktos dostal kase bo wiekszosc faktycznie dziala tak, ze kasy nigdy nie zobaczysz ale...

Ja podobnie jak Lizzard dostalem kase za klikanie reklam i za wyswietlanie reklam :p Tylko pozniej dupnelo bo za bardzo sie glosno w sieci zrobilo ze sa programy ktore w tle steruja myszka i klikaja w bannery nawet jak nas nie ma przy kompie ;) ;) No i to bylo dawno :/ Google tez wyplacilo kase za wyswietlanie reklam na mojej/moich stronach. Z google to o ile pamietam czek przyszedl, ktory mialem problem zrealizowac :/ :/

110x50x50 ,sump 62.5x38x40, 3x Tunze 6045, nj4500, H&S 150-F2001

Dariusz 'VDR' Rubinkiewicz

http://nano-reef.pl/topic/35493-275l-radomskie-malenstwo/

http://art.debesciak.net http://www.klub-malawi.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nanokaczor

@chodi mercedes jest słaby bo traci wartość zresztą to niemiecka technologia to jak każdy wie to g przez duże G... Niemieckie nie może być dobre bo jest niemieckie... Lepiej kupić platynę, która będzie drożeć i to OSTRO!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcecie coś niecoś zarobić i macie stronki na których są unikatowi użytkownicy to, poczytajcie o sieciach afiliacyjnych, z tym że odradzam fraudować ;)

BTW.: podobny temat był tu poruszany jakiś miesiąc temu ;)

17.03.2010r - 20.08.2012 http://nano-reef.pl/...m=posts&q=27683

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nanokaczor

kup tonę srebra platyny lub innego metalu szlachetnego to za rok będziesz miał zarobek... realny a nie wirtualny... Metale szlachetne drożeją i to bardzo szybko. Żeby zarobić trzeba mieć kasę. Jak nie masz kasy i wiedzy nic to nic nie zarobisz, bo nie masz nic. Internet jeszcze pozwala na zdobywanie wiedzy więc uczcie się uczcie ile wlezie to będziecie być może bogaci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj znac jak zarobisz i ile zarobiłes o ile zarobisz hah ;d

ZOSTAWIE SWOJA ROBOTE I OTWIERAM WŁASNY BYZNES !

135/70/43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nanokaczor

Co ja mogę zarobić ze świadomością, że państwo zabierze mi wszystko jeśli coś zarobię... Mojej rodzinie państwowi zabrali majątek... i ja wolę oficjalnie nie mieć żeby komuniści nie mieli czego zabierać. Niech mi państwo odda majątek mojej rodziny to ja chętnie go powielę 10 krotnie... Ale teraz mam to w d bo to państwo ma w d wszystkich swoich obywateli i interesuje się tylko interesem niemieckim, francuskim, brytyjskim, włoskim i ruskim a nie naszym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedzie gdzie oferuja szybki zarobek to sciema,na kase trzeba sobie zapracować.

Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą.

odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.