adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Witam Kupię autko dla mojej drugiej połowy. Najchętniej coś z małym silnikiem, cena max do 6-7 tyś. (+margines) Sprawa trochę tajna - prezent na walentynki. Jeżeli macie kogoś zaufanego będę wdzięczny za pomoc, przejechałem już 6000 km oglądając sprzedawane "igiełki" i lipa Najchętniej Punto II 1,2 3 drzwi, Peugot 206, Renault Clio, VW Polo Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HetmanPL Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Skoro dla Niej, to brak podstawowego kryterium - a JAKI KOLOR??? ;-) Cytuj 120x40x50, MaxpectRazor 160, Jebao WP40, AF +1,+2,+3 & AquaTrend Doser, Weipro+AM OR2500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Kurde, gratuluje pomysłu, nie zapomnij o czerwonej wstążce i duuużej kokardzie Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 kokarda będzie kolor bez znaczenia... Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Kurde, gratuluje pomysłu, nie zapomnij o czerwonej wstążce i duuużej kokardzie Ale na antence Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 a moze vw lupo miala moja zona i byla bardzo zadowolona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 A skąd jesteś przyjacielu? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 jestem z Pabianic ale jeżeli autko jest pewne i co najważniejsze ładnie prezentuje się wizualnie podjadę w każde miejsce w Polsce. Może być Lupo, jeżeli możecie zerknąć na samochody wystawione na sprzedaż w necie lub macie kogoś znajomego, który sprzedaje autko będę wdzięczny za pomoc i info. PS wiecie że za taki prezent dostane super nagrodę... :) Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Polecił by Ci smarta, ale nie za te pieniądze. Zatankowany za ~100zł robi 750KM ;] No za 7k ściągniesz i zarejestrujesz... A gotowego to 11 szykuj. Fajny maluch.. Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 zerkałem na smarta ale jak to przy kobiecie częste naprawy nieuniknione a do tego części parę groszy kosztuję nie mówiąc o dostępności. Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 większość samochodów które wymieniłeś na początku tez będziesz często naprawiał, jak Ją naprawdę kochasz kup GTRa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 szkoda ze szukasz malego bo mam fajnego passata b5 jak male to peugeot 206 bedzie fajny , a smart tez godny uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 @krzlew "większość samochodów które wymieniłeś na początku tez będziesz często naprawiał, jak Ją naprawdę kochasz kup GTRa" mówisz o Nissanie?? jeżeli tak to mam nadzieje że umysłowo przekroczyłeś wiek przedszkolny?? Jeżeli nie to odpowiem że to troszkę więcej będzie kosztowało niż zakup, który planuję a przegląd terminowy będzie więcej kosztował niż całkowity remont samochodów wymienionych w pierwszym poście... Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Wymiana oleju w smarcie to koszt 150 zł. o jakich kosztach Ty mówisz?? Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 a gdzie ja pisałem o kosztach eksploatacyjnych w tych samochodach?? Są to koszty naturalne przy zakupie używanego samochodu. Bardziej myślę o zarysowaniach, uszkodzeniach blacharsko/ lakierniczych... Miałem w firmie Smarta i wiem że części zamienne są droższe. Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 np układ wydechowy w smarcie - masakra i dostać tez problem Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 np układ wydechowy w smarcie - masakra i dostać tez problem Wiem to samo z błotnikami, rozrządem, filtrami... z tego powodu odpada... Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxMagikxx Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Mogę sprzedać swojego tylko obawiam się ze zostanie dyskwalifikowany za pojemność Jeep Gran Cherokee 4.7 V8 XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcio Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 za te 7 koła to tego jeeppa jakiegoś tam mogę wziąć na handel... Cytuj akwarium: 140x60x60 OW (500l) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaras0071 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 kup Seicento Cytuj 100x40x30 + sump oświetlenie LED DIY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Jeszcze trochę i o zamiennikach będzie można pomarzyć za sprawą ACTA, wtedy sprzedaż używanych samochodów drastycznie spadnie bo nie będzie ludzi stać na ich naprawę oryginalnymi częściami Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 kup Seicento mam z gazem za 7,5k 03r ? lub seat arosa 1,0 za 6,8k Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jobberwalker Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Kupię autko To forum jest jak sklep Tchibo, poza kawą można kupić również rowery, ubranie etc. ;-) sorry ale tak mi sie skojarzyło... Nie wiem w jakim stanie kupisz samochod za 7k ale tyle powinno wystarczyć na prawie nowy skuter. Mógły być wtedy np. różowy. Pewnie by się ucieszyła na wiosnę. Pozdr, JB Cytuj ----------------------------------------------------------------- 110x60x50 330L + 70L sump; Jebao WP25 ; NJ2300; Reef Octopus 2000; lampa LED DIY 150W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudy89 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Ja ostatnio za 6k kupiłęm Mazde MX-3:D Przy czym auto było kupowane z myśląo gryntownym remoncie malowaniu przeróbce wnętrza itd:D Cytuj Cube 35x35x35,6,6kg LR, 4,5kg Ls, Koralia nano, Resun Sk-300, 2x Ikola 18W na PC-aktynika+10 000K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Opel Tigra? Ford Puma? Peugeot 206? Citroen C3? Audi A2? Fiat Punto? Volkswagen Polo? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach