minio_p Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie daty przydatności Chemicleanu do użycia. Nie mogę jej znaleźć na opakowaniu. Zakupiłem ten specyfik na Allegro, ale grafika pudełka trochę się różni od tego aktualnie dostępnego w sklepach akwarystycznych. Czy to wcześniejsza seria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 1 Lutego 2012 ja mam oryginalny i też nie ma daty ważności, także wsio ok, to chemia, więc długowieczne musieliby ci napisać np. 2020r. pozdro Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 1 Lutego 2012 ja mam oryginalny i też nie ma daty ważności, także wsio ok, to chemia, więc długowieczne musieliby ci napisać np. 2020r. pozdro Ten mój jest też oryginalny firmy Boyd, tylko pudełko nieznacznie różni się grafiką. Jest na nim napisane Chemiclean Aquarium Treatment, a nie jak teraz widzę Chemiclean Red Slime Remover. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach