Skocz do zawartości
Swirlej2

DIY - IKS komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje "zrobic" firme IKS , mam adres firmy , potrzebuje wspolnika :D kto sie pisze na taki numer ?:0

Moze byc jakis magazyn z porzadnym sprzetem :(

pozdro...:)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polak potrafi :)

Można by tak całego tira lub ze 3 :(

A to co już profiluxa nie bierzesz? W sumie jak IKS "za darmo" to też bym brał :)

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osz TY f morde :) zostales redaktorkiem dla tych nowicjantow ..osz Ty f morde gratuluje :(

a i ja dopielem swego bo dzial dla nowicjiuszy powstal :) ahahahha Qbab milo bylo :):):D a swoje wiem :) hehe i smk przy okazji redaktora zalapal buahahha:D z ludzmi trzeba grzecznie a na swoje wychodzic :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej zadnych wyczynow na moim terenie bo..... :)

IKS to zbyt znany producent zeby go zrobic, szybko Cie namierza ze sprzedajesz IKS-a, policja ma swoje wtyki, takie numery zwykle nie przechodza. To juz lepiej zrobic jakiegos jubilera a za kaske kupic sobie IKS-a:)

A nie bujac sie z 200 sciemnianymi belkami albo kontrolerami.

Boze, co ja w ogole pisze...

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe , no ja nie wiém wogole co Ty piszesz :):):D

ale cos trzeba bedzie zrobic dla zasady bo cale zycie nie mozna bezczynnie siedzeic , planuje kolejny skok na bank :)

Bedzie to taki za***isty skok "ala DIY " :) zrobimy podkop 300 metrow od parku po sam bank , az po sam fundament , opieprzymy bank na zywca w bialy dzien , wezmiemy zakladnikow i bedziemy negocjowac z palami do samego wieczora proszac o helikopter , ale to tylko w kit bo uciekniemy wczesniej wykopanym tunelem , przebijemy tylko posadzke na samym dole banku , a podkop juz na nas czeka , wsiadzeimy do autka i tyle nas beda widzeic , pieniadze wypierzemy normalnie u nas w jakims banku :D

pozdr..

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej Ty zdrowy jesteś?? :) Czy Ci kompletnie sól wyparowała i się źle czujesz :wink :) ??

...bez urazy...

pozdrawiam

Pozdrawiam Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja juz teraz wiem co ty tam w tym serowie robisz: Swirl to jest taki Arsen Lupin - spec od sejfów, stąd to DIY.

Dłubie sobie tam te DIY do morskiego, rybki sobie karmi, jak kaska się kończy to bach jakiś sejfik opitoli na +/- bańke papiera i sobie tak żyje :)

A tak tak - mów mi redaktor :) - aquamaniacowi tyż :)

panie redaktorze... :) Jeszcze nie wiem kiedy bede miał czas redaktorowac ale cos sie zimą kapke czasu znajdzie

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.