Skocz do zawartości
MAREK75

Krewetka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ,jest coś ,dziwnego ,załważyłem ,że ze skały wyłazi krewetka ,koloru białego ,w paski brązowe ,fakt fotki nie dam ,bo jest to nie możliwe,i szukałem ,a nic nie znalazłem ,co najlepsze ,mam 2 szt krewetek tańczących ,ale nie wierze ,że to młode ,więc prośba ,może ktoś z kumpli kojarzy jaka ,to krewecia :wallbash:

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to ta ?

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to ta ?

raczej na 99% ta ,ma może z 1cm ,ale co jest dziwne ,że skałe kupiłem ,a co mi tam w REEF SHOP i tak sobie ,po paru miesiącach się urodziła ,to co jeszcze mnie pięknego może spotkać w tej skale

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie słyszysz dziwnych "strzałów vel trzasków " w akwarium ?

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie słyszysz dziwnych "strzałów vel trzasków " w akwarium ?

SkoczekPL ,nic nie słysze ,po prostu lubie ,w nocy latareczką świecić i obserwować nocne życie ,ale co jest dziwne jak ta kreweta przeżyła ,w skale ,no bo kraby mam jesze z 2szt ,jeden w sumpie już jest

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam, nie znasz możliwości tych robaczków :)

Ja po 2 latach odkryłem jeżowca, a po 3 latach i dwóch przeprowadzkach (ta sama skała) 7dem dzikusów.

Luzzzz :coffee:

Pozdrawiam

Skoczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Etam, nie znasz możliwości tych robaczków :)

Ja po 2 latach odkryłem jeżowca, a po 3 latach i dwóch przeprowadzkach (ta sama skała) 7dem dzikusów.

Luzzzz :coffee:

No widzisz to jest AKWARYSTYKA MORSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,zawsze zaskoczy ,jak nie parametry ,to jakieś cuda wychodzą ,ze skały ,dzięki :thumbup:

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz, czy to nie ten dzikus. Czasem trafia się ze skałą, nie rośnie duży, nie rozrabia, jest płochliwy i nie łączy się w pary z babkami. Czyli jest, ale jakby go nie było :)

ReefMax i parę gratów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz, czy to nie ten dzikus. Czasem trafia się ze skałą, nie rośnie duży, nie rozrabia, jest płochliwy i nie łączy się w pary z babkami. Czyli jest, ale jakby go nie było :)

nie ,bo ta kreweta ,ma czrne paski ,a moja biała ,w brązowe paski ,,,,,,a jaka by nie była i tak cieszy ,

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to faktycznie Bellulus to dokup jej jakąś babeczke np. Cryptocentrus cinctus, będziesz mógł obserwować ciekawe zachowania takiej parki.

*Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg

Sprzedam wąż silikonowy 32 mm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to faktycznie Bellulus to dokup jej jakąś babeczke np. Cryptocentrus cinctus, będziesz mógł obserwować ciekawe zachowania takiej parki.

tak,tak ,dobrze piszesz ,ale na spokojnie ,juz cos tam szukałem :thumbup:

4429_4437.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.