Topielec Zgłoś Napisano 16 Lutego 2012 Witam, Jakiś czas temu założyłem takie mini forum żeby zobaczyć, czy w województwie opolskim są w ogóle jacyś akwaryści, bo niestety nasz region pod tym względem wypada najgorzej w całej Polsce. Istna pustynia akwarystyczna. Okazuje się jednak, że nie jestem jedyną osobą, która ma tutaj akwarium i już kilka osób się pojawiło Dlatego wszystkich Opolan, nie tylko ze stolicy województwa, ale też ze wszystkich opolskich miejscowości, którzy są użytkownikami Nano-Reef.pl zapraszam również na forum opolskie. Morszczaków na razie u nas niewielu! Główna idea tego forum to wzajemne odnalezienie się, możliwość komunikacji i wymiany informacji, ułatwiony "handel" i popularyzacja akwarystyki w opolskiem Zapraszam! Cytuj Pozdrawiam, Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topielec Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Niesamowite jak mało popularna jest akwarystyka morska w woj. opolskim, no chyba że posoleni Opolanie są zbyt wstydliwi, żeby się ujawnic Cytuj Pozdrawiam, Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.p Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 witam wszystkich,przed chwilka zarejestrowalem sie na forum ,wiem iz na terenie naszego miasta[kedzierzyn-kozle] tez jest kilku morszczakow wiec przychylam sie do prosby kolegi @Topielec -wychodzmy z "ukrycia" Cytuj bez morskiego akwa tez mozna zyc, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topielec Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 No i prawidłowo Cytuj Pozdrawiam, Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kotwa Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 Witam wszystkich morszczakow Mieszkam w nysie mam akwarium 200l od roku, wczesniej cztery lata z 60l. Fajnie byloby poznac kogos z okolicy bo faktycznie malo nas. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Topielec Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 No to zapraszam do rejestracji na forum opolskim Cytuj Pozdrawiam, Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
franko Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, no to dołączyłem właśnie do forum opolskiego. Pozdrawiam Cytuj Zbiornik 360L LPS, SPS, cyrkulacja Multicontroler + 3xtunze 6055 + Tunze Nano 6025, Grotech TEC III+modul, AVR, oswietlenie LED, dodatki do wody - Mikro FM, Balling (Ca,Kh), Korallen Zucht (Vitalizer, Amino Acid), sol Preis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2013 No jestem i ja! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bob Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 No to ja tez sie zglaszam. Opole to morska pustynia;-) Cytuj http://nano-reef.pl/topic/61320-opolskie-morskie/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz86 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Jestem też i ja Edytowane 7 Listopada 2013 przez mateusz86 (wyświetl historię edycji) Cytuj 60x30x35 (60L)+12cm (17L) tylny panel./Odpieniacz Miniflotor Aqua Medic/Koralia Nano x3/Oświetlenie Hagen GLO 4x24 W ATI 1 x Aquablue Special 24W 1 x ATI Blue Plus 24W T5 1 x ATI Purple Plus 24 W oraz 1 x Blau Actinic 24 W/ Grzałka JAGER 50 W/LR-7KG,LS-4,5Kg/obieg LOC-LINE EHEIM 1000 = Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
walpie Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 Witam z Kędzierzyna-Koźla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fok Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 (edytowane) Witam z Kędzierzyna-Koźla. Również... Edytowane 7 Listopada 2013 przez Fok (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izik Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 Jestem też i ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arni Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2014 pozdrawiam wszystkich z Opola i okolic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid006 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) Dołączam z Prudnika i Pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Dawid006 (wyświetl historię edycji) Cytuj 600l netto, Ati PowerCone 200 , t5 10x54w plus 2x xr15wg4 pro, pompa balling ebtech, maxspect gyre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz88 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Witam i pozdrawiam :-) Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Grzegorz88 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojkos Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Witam i pozdrawiam z Głubczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz86 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam,Pozdrawiam z Krapkowic Edytowane 27 Stycznia 2016 przez mateusz86 (wyświetl historię edycji) Cytuj 60x30x35 (60L)+12cm (17L) tylny panel./Odpieniacz Miniflotor Aqua Medic/Koralia Nano x3/Oświetlenie Hagen GLO 4x24 W ATI 1 x Aquablue Special 24W 1 x ATI Blue Plus 24W T5 1 x ATI Purple Plus 24 W oraz 1 x Blau Actinic 24 W/ Grzałka JAGER 50 W/LR-7KG,LS-4,5Kg/obieg LOC-LINE EHEIM 1000 = Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2016 Krapkowice się zgłasza Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach