jarex66 Zgłoś Napisano 5 Marca 2012 Witajcie, czy nadaje sie taki pręt z włókna na ośkę do pompy ? Pękły mi trzy w krótkim czasie i musze coś wykombinowac albo je wywalić http://allegro.pl/pret-wlokno-szklane-3mm-x-845mm-zbuduj-latawiec-i2182657884.html Cytuj Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje. zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
event Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 nie nadaje się musi być materiał który się słabo ściera i jest sztywny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxMagikxx Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 Podaj wymiary ośki (długość oraz średnica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majestic Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 Proponuje włókno węglowe zamiast szklanego- dostępne w sklepach modelarskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 kup elektrode kwasowke do spawaniea nierdzewki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 dziękuje panowie za odzew, juz jadą do mnie oryginalne dzięki jednemu z naszych moderatorów :-) (taki z kaszkietem) hihi Cytuj Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje. zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 hehe, jakoś trzeba było oddać serdeczność jaka spotkała mnie od Ciebie w pierwszych moich krokach z morszczyzna Pozdro! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach