Skocz do zawartości

Historia edycji

Steron

Steron

dodano tekst

Masz za mały odpieniacz na ten litraż. Raczej przeróbka na igłę tu nie pomoże. Polecam rozglądać się za czymś większym. Polecam też zakupić z 1-2kg kulek Maxspect Nano-Tech Bio-Sphere - robią dobrą robotę. Po 3 tygodniach będziesz zmniejszał ilość vsv. Na olx widziałem odpieniacz Ati Powercone 200is oraz 250 w dobrej cenie. Jest też Schuran 150 na pompie 5000l/h ale szedłbym raczej  w Ati 250.

Steron

Steron

dodano tekst

Masz za mały odpieniacz na ten litraż. Raczej przeróbka na igłę tu nie pomoże. Polecam rozglądać się za czymś większym. Polecam też zakupić z 1-2kg kulek Maxspect Nano-Tech Bio-Sphere - robią dobrą robotę. Po 3 tygodniach będziesz zmniejszał ilość vsv. Na olx widziałem odpieniacz Ati Powercone 200is oraz 250 w dobrej cenie. Jest też Schuran 150 na pompie 5000l/h ale szedł bym raczej  w Ati 250.

Steron

Steron

Masz za mały odpieniacz na ten litraż. Raczej przeróbka na igłę tu nie pomoże. Polecam rozglądać się za czymś większym. Polecam też zakupić z 1-2kg kulek Maxspect Nano-Tech Bio-Sphere - robią dobrą robotę. Po 3 tygodniach będziesz zmniejszał ilość vsv. Na olx widziałem odpieniacz Ati Powercone 200is w dobrej cenie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.