Masz za mały odpieniacz na ten litraż. Raczej przeróbka na igłę tu nie pomoże. Polecam rozglądać się za czymś większym. Polecam też zakupić z 1-2kg kulek Maxspect Nano-Tech Bio-Sphere - robią dobrą robotę. Po 3 tygodniach będziesz zmniejszał ilość vsv. Na olx widziałem odpieniacz Ati Powercone 200is oraz 250 w dobrej cenie. Jest też Schuran 150 na pompie 5000l/h ale szedłbym raczej w Ati 250.
Historia edycji
Masz za mały odpieniacz na ten litraż. Raczej przeróbka na igłę tu nie pomoże. Polecam rozglądać się za czymś większym. Polecam też zakupić z 1-2kg kulek Maxspect Nano-Tech Bio-Sphere - robią dobrą robotę. Po 3 tygodniach będziesz zmniejszał ilość vsv. Na olx widziałem odpieniacz Ati Powercone 200is oraz 250 w dobrej cenie. Jest też Schuran 150 na pompie 5000l/h ale szedł bym raczej w Ati 250.
Masz za mały odpieniacz na ten litraż. Raczej przeróbka na igłę tu nie pomoże. Polecam rozglądać się za czymś większym. Polecam też zakupić z 1-2kg kulek Maxspect Nano-Tech Bio-Sphere - robią dobrą robotę. Po 3 tygodniach będziesz zmniejszał ilość vsv. Na olx widziałem odpieniacz Ati Powercone 200is w dobrej cenie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.