jarex66 Zgłoś Napisano 16 Marca 2012 Cytuj Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje. zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 16 Marca 2012 ...juz myslalem ze ktos zasugeruje zyle wodna... Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 17 Marca 2012 Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 17 Marca 2012 O znalazlem dokladnie chodzi o to zjawisko : i jak wytlumaczycie teraz swiecenie ? Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 Zgłoś Napisano 17 Marca 2012 sorki panowie..jak pisalem nie jestem elektrykiem ale sobie jako tako radze. chyba jaja sobie robicie w tym momencie.jakie kabelki we wtyczce przeladac???gdyby bylo tak jak piszecie to wystarczyloby wtyczke odwrotnie do gniazdka wsadzic bez rozbierania czegokolwiek...pozatym tam nie ma + ani - bo to jest prad zmienny..a nie staly..co innego jakby pomiedzy gniazkiem w scianie a statecznikiem byl zasilacz ktory to zamienia prad zmienny na staly o odpowiedni napieciu..tam mam+ i - i moge sobie przekladac.. Cytuj Kostka 70x70x55(270L)+sump 112L,LED 120W+4*24W T5,NewJet 2300,Tunze 7096+2x6055,Dolewka Zajac,Grzalka Eheim 150Watt,Bubble Magus 155Pro na igle AquaBee,Multi Kontroler made in china,dozownik Marine Magic,Resun 250g Ozonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 Zgłoś Napisano 17 Marca 2012 no to spróbuj włożyć wtyczkę odwrotnie. Nie wiem czy jest taka możliwość, bo jak jest wtyczka z uziemieniem to nie obrócisz. Dlatego pisałem żeby zmienić bieguny w gniazdku Cytuj Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje. zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 17 Marca 2012 (taka reklame widziałem z Chuckiem Norrisem. Może kręci się, gdzieś w pobliżu Twojego baniaka ) Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 Zgłoś Napisano 17 Marca 2012 (taka reklame widziałem z Chuckiem Norrisem. Może kręci się, gdzieś w pobliżu Twojego baniaka ) ze tez na to nie wpadlem... Cytuj Kostka 70x70x55(270L)+sump 112L,LED 120W+4*24W T5,NewJet 2300,Tunze 7096+2x6055,Dolewka Zajac,Grzalka Eheim 150Watt,Bubble Magus 155Pro na igle AquaBee,Multi Kontroler made in china,dozownik Marine Magic,Resun 250g Ozonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach