walpie Zgłoś Napisano 21 Września 2013 .....jeszcze gdybym umiał robić zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 16 Lipca 2014 Troche odswieze... Od 3ch dni pomimo papu czesc korala sie nie otwiera (okolo 30szt)- reszta polipuje jak zawsze. Widzialem na szkielecie pare asterin I teraz nie wiem czy to ich wina. Jest tez brzydal, ale nie widzialem zeby sie tam krecil, choc I tak pojdzie do ludzi albo sumpa, bo zoa czekaja w sumpie (wcinal jak glupi). Pytanie brzmi, czy mial ktos tak, ze wiekszosc dunki sie otwierala, a czesc przestala? Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tylib Zgłoś Napisano 17 Lipca 2014 U mnie przez prawie rok nie polipowaly... brzydal odszedl i wrocily do siebie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 18 Lipca 2014 Juz polipuja normalnie. Teraz kilkanascie nastepnych jest zamknietych (idzie z lewej na prawa). Moze tak sobie maja. Panika byla chwilowa, bo szkoda by mi bylo takiego krzaczka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msupnyzxr11 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2014 Witam,mam od około roku swoją "dankę" z dziesięciu główek urodził się około czterdzieści kh niezmiennie 7 ,aktualnie jest na wakacjach w sumpie za sprawą brzydala którego sprowadziłem na aiptasie ,nad sumpem lampka aquaela 2x 24w i "danusia"otwiera się jak ta lala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach