minio_p Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 Witam. Jak zrobić, żeby w moich postach wyświetlały się parametry wody ze strony www.myreefstats.com ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 wchodzisz na ta stronkę co jest nad parametrami rejestrujesz się wschodzisz po lewej stronie w zakładkę my aqaria wpisujesz dane i później dajesz compleat następnie w tym samym klikasz parametres i wpisujesz i wybierasz jakie checsz dajesz upload. później wchodzisz w Forum Image i tam kopiujesz img code i wklejasz u siebie w stopce. Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałem Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 wchodzisz na ta stronkę co jest nad parametrami rejestrujesz się wschodzisz po lewej stronie w zakładkę my aqaria wpisujesz dane i później dajesz compleat następnie w tym samym klikasz parametres i wpisujesz i wybierasz jakie checsz dajesz upload. później wchodzisz w Forum Image i tam kopiujesz img code i wklejasz u siebie w stopce. Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałem Dziękuję za pomoc, chyba się udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 wisisz mi flaszkę Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 wchodzisz na ta stronkę co jest nad parametrami rejestrujesz się wschodzisz po lewej stronie w zakładkę my aqaria wpisujesz dane i później dajesz compleat następnie w tym samym klikasz parametres i wpisujesz i wybierasz jakie checsz dajesz upload. później wchodzisz w Forum Image i tam kopiujesz img code i wklejasz u siebie w stopce. Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałem Dziękuję za pomoc, chyba się udało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 wisisz mi flaszkę Dokładnie, będę pamiętał. Z wrażenia dwa razy odpowiedziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach