MILeN Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 Hejka, jak w temacie ..właśnie odebrałam lampe wraz ze świetlówkami i po pierwsze to różnią się one wyglądem- są kanciaste a po drugie jakby mniej świecą a po trzecie widnieje na nich data 11.2010 ...niby nowe ...paragon mam ze sklepu internetowego a moje stare które mam od połowy grudnia świecą jaśniej jakby ..i jest data 10.2011 Czy to ma znaczenie ? Czy można to reklamować ? Na zdjęciu ta od lewej strony jest dzisiaj ze sklepu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejvix Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 Widze Milen ze jednak zdecydowałaś sie na drugą lampe:) Ja mam identycznie, a jesli chodzi o jasnosc to sprawdz po np 6godz swiecenia czy sa takie same, u mnie nie widze roznicy Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 28 Marca 2012 Widze Milen ze jednak zdecydowałaś sie na drugą lampe:) Ja mam identycznie, a jesli chodzi o jasnosc to sprawdz po np 6godz swiecenia czy sa takie same, u mnie nie widze roznicy tak właśnie patrzyłam patrzyłam i patrzyłam i widziałam już tylko na niebiesko albo nic nie widziałam jakiś czas..heh ogólnie chyba normalnie jednak ale ta nowa dosłana kanciasta jakby dłużej się rozgrzewała a przy tej pierwszej nie widzę tego efektu rozgrzewania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach