Rhai Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam, Mam pytanie: Czy ktoś się może orientuje gdzie w Lublinie można nabyć/zamówić sumpa? Pozdr Rhai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 Narysuj sobie co potrzebujesz i w jakich wymiarach i jedź do Arglassu - chyba 80% szkła akwarystycznego w Lublinie jest od Niego. To na Uroczej jest na Sławinku. Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhai Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2012 Tylko rysuj bardzo wyraźnie. I sprawdź czy dokładnie zrozumieli rysunek. Mi robili baniak słodki ze szkła mieszanego. Miał byc front i lewy bok z opti a reszta ze zwykłego. Zrobili z opti front i wzmocnienia. Do tego czarny silikon, z wyraźnymi miejscami łączenia. Musiałem zabudować ranty. A żeby było śmieszniej, sami robili rysunki. oczywiście nawet nie wspomnieli o jakimś rabacie. O grubsze szyby też musiałem sie upomnieć. Dlatego następny zbiornik będę zamawiał w PrzekmaW - kawał drogi ode mnie, ale nie widziałem ładniejszych szlifów. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach