luft Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 zmieniłem dział na ogolny z ciekawych rzeczy... no właśnie brakło nowości technicznych, które by zrobily rewolte... ogolnie odczuwalny "kryzys" brak hitow aquamedic przedstawił łyżkę z wagą sporo powtarzalnego badziewia było, a najciekawsze oczywiscie były zakulisowe rozmowy, które pochłaniały najwiecej czasu Dziewczyny na wybiegu, czy inne dodatki to tylko okrasa dla oka, które są oficjalnym obrazem targow. Oszalałem na punkcie 2 zjawiskowych w formie rodzin tubastrei... czarna rozkrzaczona jak acropora i czerwona 1,5 kilowa cudo Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crab22 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Hej niedawno dopiero do domu dotarlem po tych 3 przesiadkach Fajnie bylo wszystkich Was spotkac Targi ogolnie w porzadku, chociaz nowinek nie bylo sporo chyba ze na kwadracie chinskim Mi sie nawet spodobal zestawik Red Sea i chinskie akwarium robiace za podstawke do iphona P.S. A Ty luft nie chrzan ze cos pamietasz, po prostu teraz zdjecia analizujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 ponawiam pytanie siwego pana z aparatem robiącego zdjęcia makro nikt nie rozpoznał? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Młot - Kwidzyn Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Daniel Knopp Cytuj na razie 50 l żeby nie wypaść z obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Daniel Knopp Bingo! Daniel Knop Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Na foto Daniel Knop a w piątek wieczorem mieliśmy okazję przywitać sie z David'em Saxby który jadł kolacje w chińskiej knajpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Na foto Daniel Knop a w piątek wieczorem mieliśmy okazję przywitać sie z David'em Saxby który jadł kolacje w chińskiej knajpie w chińskiej właśnie w piątek ponoć sporo się działo pod flagą biało-czerwoną Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Ja nic nie wiem Ale jak wychodziliśmy akwaria jeszcze stały całe Chińska knajpka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.k Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Ja nic nie wiem Ale jak wychodziliśmy akwaria jeszcze stały całe Chińska knajpka Niezła obsada Odpieniacz pewnie połowe zaplecza w knajpie zajmuje Cytuj 250L SPS, ATI sunpower 6x39, Schuran 150, Tunze 6095 + 7092, 2xRW8, Jebao WP 25 Poprzedni zbiornik 130L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...225#entry375225 Obecnie 250L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...097#entry416097 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 hehe, nie zdziwiłbym się jakby gospodarze z urobku kubka robili jakieś wykwintne dania (morska bryza) Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crab22 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 o zesz, a ja nawet nie wiedzialem ze tam taka fajna knajpa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 Chińska knajpa w Norymberdze to się powoli tradycja już robi... Nie miałem czasu wpaść, ale w necie widziałem nowe bajery Tunze, ale te mniejsze, mam na myśli nowe flitry i nowy odpieniacz, o numer większe niż seria Nano. Jeśli to będzie dobrze działać i będzie w miarę ciche, to będzie to hit do niewielkich zbiorników low-tech, na moje oko to pociągnie akwarium do 350L, do akwariów bez sumpa jak znalazł, ściąga film z powierzchni, ma miejsce na grzałke, wersja mocniejsza to i cyrkulację zrobi przyjemną... Cena jak za te cymesy jest jak najbardziej konkurencyjna. Jak dla mnie - HIT. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach