cromags Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Koledzy, niebawem rozstrzygnięcie konkursu na kapelę, która zagra dodatkowo przed Metallica, ja optuję za Sreamaker: www.antyradio.pl/Antyfest-2012-Final Znam gości i wiem, że potrafią wiele a przede wszystkim grają krwisty heavy metal a nie sieczkę! Głosujcie proszę na nich, zaszli tak daleko i mają szansę na granie przed Metallica. Są tuż tuż... Pozdrawiam cromags Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Nie lubie takie muzyki ale co mi tam Poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 nie wiem ale jesli ten dostepny kawalek jest ich to nie maja chlopaki wlasnego stylu, a szkoda. Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Kiepsko nie ma z czego wybrać wszyscy z czegoś ściągają . Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Ja tak czekam tylko na Metallice Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 hmm Metallica od czarnego albumu zeszli na p.. Jak to się ładnie mówi, poszli za pieniędzmi. Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 hmm Metallica od czarnego albumu zeszli na p.. Jak to się ładnie mówi, poszli za pieniędzmi. nic dodac, nic ujac, ten zespol juz sie wypalil Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Metallica miała jeden album - czarny, a potem to już tylko komercha i promocja w mediach. Ale jeśli ktoś słucha i zna taką muzykę to nie wiem czy nawet ten "czarny" album był jakiś wybitny jak na warunki roku 1991 Technicznie średnio, wokal nudny jak kluchy z olejem, niby głos fajny, ale szybko okazuje się że gość nie potrafi z tym głosem niczego szczególnego zrobić i każdy kawałek taki sam, jak wyraz twarzy Stevena Seagala w filmach A ten Scream Maker przynajmniej wzoruje się na dobrych kapelach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Metallica miała jeden album - czarny, a potem to już tylko komercha i promocja w mediach. Ale jeśli ktoś słucha i zna taką muzykę to nie wiem czy nawet ten "czarny" album był jakiś wybitny jak na warunki roku 1991 Technicznie średnio, wokal nudny jak kluchy z olejem, niby głos fajny, ale szybko okazuje się że gość nie potrafi z tym głosem niczego szczególnego zrobić i każdy kawałek taki sam, jak wyraz twarzy Stevena Seagala w filmach A ten Scream Maker przynajmniej wzoruje się na dobrych kapelach No masz racje z tym czarnym albumem ale po nim definitywnie metallica się skończyła. Do techniki to ja nie jestem fanem Yngwie Malmsteen-a ale czasem sobie go posłucham . Nie wydaje mi się też aby to byli muzycy po szkołach muzycznych (choć mogę się mylić). Po prostu udało im się zaistnieć. Steven Seagal tak, tylko jeszcze trzeba grać na gitarce i śpiewać popróbuj w domu czegoś szybszego a zobaczysz, że to nie takie łatwe . Scream Maker tak wokal ala hellowleen solo w tle iron maiden, reszta jak z bullet for my valentine bądź czegoś podobnego to utwór nr 1 . Nr 3 zdecydowanie Megadeth . Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Nie znam, ale jako, że w propozycjach nie ma Jarzębiny to mi wszystko jedno i zagłosowałem na Twoją propozycję Cytuj Jelenia Bay - zlikwidowane 08.02.2013 Jelenia Bay vol.2 90x50x45 OW Sump 65x32x37 80L Odpieniacz Reef Octopus 1000int Cyrkulacja: Tunze 6025+Tunze 6015 oraz Tuzne Nano Wavebox światło: Lampa LED CREE DIY 72W (CW/RB) + 2x39W T5 LED 196W Obieg: Tunze Silence 1073.020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Dzięki za głosy, co do Metallica zgadzam się z Wami, sam wychowałem się na czterech płytach z lat '80 "Among the Living", "So Far So good...", "Master of Puppets" i "South of Heaven". Widziałem Metallicę w 1991 r. w Chorzowie i wtedy były to już początki końca, brzmienie świetne ale czarna płyta to już komercja, w szczególności balladki, których Skid Row czy Poison by się nie powstydzili. Na Bemowo idę głownie dla Black Label Society, bo jak pomyślę, że cała czarna płyta ma być zagrana to średnio mi się chce ale mam nadzieję usłyszeć stare numery. A Sreamaker... jak dla mnie świetna kapelka jak na polskie warunki, z mocnym głosem i świetną gitarą solową. Chłopaki odbyli kilka tras z Ceti i Turbo i zgarnęli w metalowych mediach świetne recenzje. Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Dzięki za głosy, co do Metallica zgadzam się z Wami, sam wychowałem się na czterech płytach z lat '80 "Among the Living", "So Far So good...", "Master of Puppets" i "South of Heaven". Widziałem Metallicę w 1991 r. w Chorzowie i wtedy były to już początki końca, brzmienie świetne ale czarna płyta to już komercja, w szczególności balladki, których Skid Row czy Poison by się nie powstydzili. Bo to były czasy gdy się już sprzedali i zaczęli grać "corporate rock". To już nie miała być muzyka dla fanów rocka tylko pop, czyli trafienie do maksymalnej liczby odbiorców i maksymalna sprzedaż płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 darecky a wskaż mi polską kapelę, którą można nazwać oryginalną... nawet TSA czerpie z kapel amerykańskich. Moi przynajmniej przyznają się do inspiracji Iron Maiden, Judas czy Halloween. Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 4 Maja 2012 darecky a wskaż mi polską kapelę, którą można nazwać oryginalną... nawet TSA czerpie z kapel amerykańskich. Moi przynajmniej przyznają się do inspiracji Iron Maiden, Judas czy Halloween. Moja adrenalina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=SDv_Mb45z0o&feature=relmfu Jakieś 5km po lini prostej z bielanNie wytrzymałem pojechałem i warto było nagłośnienie czadowe z każdej strony był wypas zwłaszcza w okolicy hangarów blizej powstańców.Tam nagrałem nothing else matters.http://www.youtube.com/watch?v=I8Nyen4w4Ps http://www.youtube.com/watch?v=8KrrqvGwXxw Edytowane 10 Maja 2012 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akai67 Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Wczoraj wybrałem się z córką jak co tydzień pograć w bilard w Cinema City Bemowo.Korek jak sto diabłów a po dotarciu na miejsce cały parking sklepowy zabity na dębowo jak również okolica aż do miejsca gdzie mieszkam "szoking".Wróciłem więc do domu tłumacząc po drodze dziecku dlaczego nie pogramy sobie dziś bilami.Jak dla mnie organizatorzy koncertu mają w mieszkańców okolicznych osiedli i przeżywanie tego typu tematów na naszym forum kto przed kim zagra zostawię bez dalszego komentarza Cytuj 580 L.panel.FO i 73 L.sump.rafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Kolega nie zauważył w jakim dziale temat się pojawił jak widzę, trudno, pozostawię to bez komentarza... PS Scream Maker zajęli drugie "zaszczytne" miejsce w głosowaniu Edytowane 11 Maja 2012 przez cromags (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach