Skocz do zawartości
Łapa

Jakieś pompki i jakieś lampy...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie mam parę rzeczy na zbyciu

-Lampa AquaMedic Ocean Light 150wat ,oryginalny produkt niemiecki wraz z żarnikami 10000K też AquaMedic cena 700zl

-Świetlówki T5 AquaMedica wraz z kablami i dodatkową nową jażeniówką AquaMedica, odbłyśniki też kupione w AquaMedic w Bogucinie cena 100zl

-Pompa obiegowa Heila 6000L/h w idealnym stanie-kupiona 3lata temu do przepompowywania wody z beczki na podmianę do akwarium(nie zbyt poręczna więc prawie wogóle nie była używana) cena100zl

-jakaś tam maleńka pompka do cyrkulacji (lub mieszania wody na podmianę) w moim przypadku była użyta tylko raz -okazała się za mała do beczki 60L cena 10zl

-Jakaś maleńka pompka napowietrzająca(do odpieniacza na kostkę lub do napowietrzania baniaka)

cena 10zl

-Fajna i wydajna pompka JVP 6000L/h w bardzo dobrym stanie-używana maksymalnie 3miechy

25zł Rezerwacja

-jest też JVP 12000L/h ,ale ta już była używana maks 2 lata i ma kabel pęknięty-używam ją dalej do mieszania wody beczce na podmiany, a jeszcze tydz temu była jako cyrkulacyjna w akwarium :thumbup: cena 25zł Rezerwacja

-I odmulacz nie używany(była próba użycia) bo nie wiem jak się to niby używa... cena 15zl

img0950yc.jpg

img0955ib.jpg

img0923al.jpg

img0926s.jpg

img0928n.jpg

img0938xi.jpg

img0942tn.jpg

img0940zt.jpg

img0943ku.jpg

img0944oa.jpg

To jest coś co pozwala kierować przepływ wody do pompek jvp mam 2 sztuki

img0945c.jpg

img0947i.jpg

img0948q.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łapa dopisz ceny w pol godziny inaczej znika ogłoszenie. Nie ma opcji cena do ustalenia. Cene mozna wynegocjowac od zaproponowanej co najwyzej. pozdro. luft

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

muszę napisać tutaj bo nie da się edytować pierwszego posta(proszę mnie za to nie zbanować :harhar: )

-Pompki cyrkulacyjne jvp sprzedane

-mała pompka cyrkulacyjna zarezerwowana

-T5 zarezerwowane

Promocja Cena wypasionego odmulacza 10zl :rofl:

Promocja cena Lampy hqi 600zl :thumbup:

Edytowane przez Łapa (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PW w sprawie obiegowej - prosze o rezerwację do czasu odpowiedzi - jeśli można.

125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT,  Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łapa grabisz sobie - proszę uzupełniać ofertę o nowe rzeczy ze zdjęciami i cenami! Pozdrawiam. luft

LED Maxspect, Tematy lufta

Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aj faktycznie, zapominałem o nowych zdjęciach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.