Skocz do zawartości
BeRsErK

Pełzatkę przyjmę/kupię

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, może któryś z kolegów w okolicach Warszawy ma na zbyciu trochę pełzatki??

Pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra a nie z Warszawy?? ;]

Zwracam oczywiście koszt przesyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem z wa-wy mam do oddania kilka listków prolifery z łodyżką, mogę SPRZEDAĆ ze skałką albo oddać bez niej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi tu o skałkę z claurepą, fotek nie mam, może Barty ma, od niego była ta skała i prolifera. skałki za darmo nie oddam, ma jedną sabellię i kilka centymtrów, claurepy jest sporo ale tylko nieduża jej część żyje (świeże zielone listki)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adi możemy zrobić inaczej - mam na zbyciu szczepki zoanthusów - będą idealne na Twój świeży zbiornik - wszystkiego po ok 10 polipów każda szczepka.

Albo najpopularniejsze czerwone z zielonym oczkiem + mała(ok 3 cm) skałka) albo ładne zielone z jaskrawo pomarańczowym oczkiem ale do przytwierdzenia(u mnie leżą teraz luźno na żwirku).

I napisz mi dokładnie ile listków tej pełzatki( i jakiej wielkości) jest żywych.

Pzd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Berserk wybierasz sie w najblizszym czasie moze do Lublina to pare listkow bys dostal, bo bede wyrzucal a nie mam czasu/nie bardzo mi sie chce wysylac i cos kombinowac. Caulerpa prolifera i Caulerpa sertulatoides. Listki dochodza do ok 20 cm. Aha, mam też sporo ksenii i ładą Cladielle oraz ładne zaszczepki sinularii - po ok 10cm wysokosci-ładne krzaczki ale koralowce to za chociaż niewielką kasę.

Gdybys mial wiecej tych zoantusów to moge rozważyc jakies wymiany.

"W akwarium wszystko co dobre dzieje się powoli ;) 250 l delta + sump 100 l. LED 180W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek - zabijasz mnie bo z wielka chęcią bym skorzystał...ale nie będę niestety w Lublinie :/.

Zoanthusów mam sporo bo rośnie to u mnie jak chwast( w tej chwili mam trzy szczepki po parenaście polipów i kilka po pare a to tylko ostatnie regulowanie koloni- nie rosną już nawet na skałce a jeden polip wyrasta z połowy innego)

Cladielle to kupiłem niedawno i to gigantyczną ale na Xenię i sinularię to jak by kiedyś Ci się zebrało na wysyłki to chętnie zakupię ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

jeżeli będziesz jechał koło Piotrkowa trybunalskiego to moge dać ci tego cały słój.

Pozdrawiam

Artur

150x50x50, OR3500, OR2500,Marea3200 45kG LR, xenia, sacro, cladiella, euphylia, diadema, kraby x8, ?limaki x 10, nemo x 3 + ukwiał i żółtek :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, listków jest kilka 3-4 i łodyżka, mi by wymiana pasowała, ale jednak wolałbym żebyś poczekał z tydzień aby się rozrosła. tego naprawdę nie jest dużo, a ja wolałbym szczerze choćby maleńkiego szczepka miękkasa od zoanthudsów których mam z 10 sztuk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.