Mehi Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Co to jest? jak odessalo sie od szyby to zwinelo sie w kulke. od dna wyglada jak slimak. Na razie odizolowane. Pozyteczne czy pasozyt jakis? po odizolowaniu zaczelo wytwarzac bialy sluz. Edytowane 11 Maja 2012 przez Mehi (wyświetl historię edycji) Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Wydaje mi się że to ślimak z rodziny nagoskrzelnych. Do usunięcia ale mogę się mylić niech inni się wypowiedzą. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 To nie nagoskrzelny, porównaj z tymi stworami. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 bardzo podobny czyli glonozerca i ma wrocic do akwa? ktos moze mial? bo boje sie ze jak wpuszcze to sie tak zakamufluje ze wiecej go nie spotkam i mi zaczne cos wsowac. Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 Z tego co widać w opisie to raczej zwierzak powinien się martwić, że do Ciebie trafił Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 a dziekuje za podsumowanie Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kris 1976 Zgłoś Napisano 11 Maja 2012 pożyteczny w dzień nie widoczny ale w nocy bardzo aktywny na szybach. jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hawok Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 ...miałem takiego...skałę czyścił do białości, drążył dziurę i w niej nocował...ciężki do zlokalizowania w dzień...w nocy aktywny...jeden z pierwszych gapowiczy w moim akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach