luft Zgłoś Napisano 12 Maja 2012 Czy wybiera sie w tym roku moze ktoś z morszczaków na cykliczną imprezę elektro do Płocka? Audio River to kultowa impreza, na którą zjeżdżają nocne ćmy, fani dobrej muzyki elektronicznej, klubowej. ... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Się nie wybieram, ale piwko z Tobą chętnie obalę jak przyjedziesz Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin14 Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Ja może pojadę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Się nie wybieram, ale piwko z Tobą chętnie obalę jak przyjedziesz To i ja chetnie kufelek wychylę w zacnym towarzystwie I pogadam z Reefmax-owym Guru Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 Festiwal jest kozak i myślę że w tym roku będzie jeszcze lepszy niż ostatni,a i jeszcze jedna cykliczna impreza Reggaeland na którym będzie bardzo dobra obsada i jeśli w pracy nie będę to na pewno się pojawie Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommi36 Zgłoś Napisano 13 Maja 2012 No ja jako,że mieszkam w Płocku,zaglądam na tą imprezę co roku.Jedynym minusem są wysokie ceny biletów bo kiedyś była to impreza za darmo, ale jeśli lubicie muzykę elektroniczną to nie ma lepszej imprezy w Polsce.A jak ktoś do płocka wpadnie to też chętnie wypije kufelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 Mam nadzieje, że uda mi sie przyjechać. Z Krakowa wybiera sie mnóstwo znajomych. Polecam ta kultowa juz impreze! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 2 Lipca 2012 Mariusz, daj znać na priv kiedy przyjeżdżasz. Jak coś to użyczę trawki pod namiot, bieżącą wodę i darmową ochronę Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Lipca 2012 Dzieki Ziomek :czapki z głów:) Wynajelismy juz domki, pelna organizacja ale mam nadzieje zobaczyć sie z Toba i zobaczyć baniaczek na zywo Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 3 Lipca 2012 A gdzie te domki?? Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Lipca 2012 wiem tylko ze przy lesie Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 3 Lipca 2012 Jak domki i przy lesie to Soczewka albo Grabina. ~12 km. od centrum Płocka. Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 Teraz miałem czas zobaczyć gdzie to będę - Soczewka http://www.soczewka32.com/ Gdyby ktoś miał ochotę wpaść pogadać to będę sie tam urlopować przy dobrych dźwiękach elektro (masa deków, 2 dj'ów etc) Będę tam od 24 lipca (baniakami opiekować ma się rodzina ) Jakby ktoś coś potrzebował z Krakowa do Płocka to w miare możliwości bagażowym mogę podwieźć. pozdrawiam Mariusz Włodek, szykuj się na odwiedzinki Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Linek Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 Wszystkim, którzy się wybierają polecam liveact CoMa Cytuj 140x70x50, Pacific Sun Diuna T5 8x54W, Royal Exclusiv Bubble King 160, 2x Jebao OW-40, AquaTrend DoserOne Evolution, AquaTrend Levelautomatic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 Nie ma sprawy, czekam. Oj, będzie się działo Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach