azoizo Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 witam planuje wymianę pompy w odpieniaczu RO NW-110 z OTP-1000S na pompę Tunze hydrofoamer. czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia z takim układem? którą pompę kupić mniejszą czy większą, akwa ma 160l w obiegu. proszę o opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luguz Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 ja tak mam i działa. tylko musisz zorganizować sobie przejściówkę pompa - body. u mnie to ta mniejsza tunze. pzdr, Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azoizo Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 a czy lepiej pieni? i czy więcej syfu wywala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luguz Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 powiem tak, inna jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azoizo Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 możesz udostępnić fotkę jak to połączyłeś ze sobą, jakie są rozmiary tej pompy i czy zajmnie tyle samo miejsca co oryginał. ustawiłeś ja w pionie czy w poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luguz Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 prześlę Ci na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azoizo Zgłoś Napisano 14 Maja 2012 dzięki @luguz, będe czekał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azoizo Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 ponawiam prośę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach