luft Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Wszystkim mamom składamy Wszystkiego Naj! http://www.youtube.com/watch?v=Lz3QyYqRAjk Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 O zesz kurde! Faktycznie to dzis! Ma ktos moze numer telefonu do mojej mamuski? Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Przyłączam się do życzeń wszystkiego NAJ NAJ.... Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Bardzo jestem ciekaw, ile z naszych Mam czyta nasze forum... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Radek, wrzuć tutaj jakiś song i czy kwiatuszek i wyslij linka mamie (o ile ma "laptoka" czy internet) Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agniecha Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Ja czytam - i dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 26 Maja 2012 Moja na pewno tego nie przeczyta, lecz życzę wszystkiego najlepszego. Żeby z RO nie lało się pod szafki, aby zacieki z soli zeszły z mebli, a na panelach nie było kałuż Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach