HighLife Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Jaki film na wieczór polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dieter25 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Bardziej temat na off topic. A ja polecam Kevin sam w domu bo dawno nie leciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 a no tak sorry że nie na off topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strugas Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Jaki film na wieczór polecacie ? Filmiki na nano-reef.pl http://nano-reef.pl/topic/43574-rafowa-videoteka-youtube/page__p__420335__fromsearch__1#entry420335 pozdrawiam robert Cytuj Baniak 121x61x61 front i lewa strona opti 435l. sump 170l, dolewka 35l, odpieniacz Darek B30 , powrót jebao 6000l, 1x Tunze 6065 jebao wp40, Maxspect Gyre 150, światło hybryda 6x54w +196 led Leszek, dolewka tunze osmolator, Mój baniaczek. http://nano-reef.pl/...-650l-w-obiegu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 w nocy zobacze sobie ten dokument "Subkultura kibiców piłkarskich i judaizm - czy można wyobrazić sobie bardziej wyrazisty antagonizm? Paweł, kiedyś skinhead, budował swoją tożsamość na nienawiści. Jednak kilka lat temu przeszedł duchową przemianę i został ortodoksyjnym Żydem. Ten zaskakujący dokument, który swój absurdalny tytuł zapożyczył z tekstu piosenki Marcina Świetlickiego, uzmysławia jak sztuczne bywają podziały światopoglądowe i jak nieprzewidywalne może być życie, skoro wszystko potrafi zmienić o 180 stopni." http://www.youtube.com/watch?v=285CtHjcwA8 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Z horrorów: - Pokój 1408 - Rec i Rec 2 - Paranormal activity ( najlepsza cześć pierwsza ) Inne: - Nietykalni - Sherlock Holmes ( dwie cześci ) - Jestem bogiem Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Unthinkable Warrior Dan in Real Life Definitely Maybe Disturbia Drive Ghost Town Goon Headhunters Moneyball Darwin Awards (2006r) Sideways Stardust Young Victoria Prestige Eisenheim Edytowane 3 Czerwca 2012 przez nanorafa (wyświetl historię edycji) Cytuj Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Zależy co lubisz oglądać. Zerknij tutaj. Z innych pozycji ostatnio oglądałem całkiem niezły, dobrze zagrany "Przypadek Harolda Cricka", na AleKino teraz można trafić ciekawe skandynawskie "Historie kuchenne". Wszystkie powyższe pozycje raczej nie dla miłośników łubudubu. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nanorafa Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Warrior i Drive zadowolą miłośników łubudubu oraz wąskonosych inteligentów Cytuj Kostka 100x100x50cm, Oświetlenie: 12 x 39W, ATI Sunpower Cyrkulacja: 2 x Tunze 6095, 1x Tunze 6055 Obieg: NewJet 4500 Reaktor Ca, DIY Sól: Tropic Marine Pro Reef, RedSea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) +1 dla Intouchables A Jestem Bogiem już się gdzieś pojawił? Myślałem o tym filmie o Paktofonice a nie o Limitless:) Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Qlfon (wyświetl historię edycji) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 +1 dla Intouchables A Jestem Bogiem już się gdzieś pojawił? Myślałem o tym filmie o Paktofonice a nie o Limitless:) Limitless, nie PFK. Jak dla mnie PFK bez skoku Magika nie stała by sie taką legendą. Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość buczi82 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 ... chodzi o TV czy moze bedziesz cos zasysal ?? ja wczoraj ogladalem Project X, niezla komedia a do lozka lubie ogladac: Doberman, Wsciekle Psy, Ojciec Chrzestny, Sami Swoi, Testosteron, Symetria i pare innych ktore moge ogladac codziennie i mi sie nie znudza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 PFK za***isty zespół i nie chodzi tu nawet o skok magika bo sa ZAJEBISCI !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 ... chodzi o TV czy moze bedziesz cos zasysal ?? ja wczoraj ogladalem Project X, niezla komedia a do lozka lubie ogladac: Doberman, Wsciekle Psy, Ojciec Chrzestny, Sami Swoi, Testosteron, Symetria i pare innych ktore moge ogladac codziennie i mi sie nie znudza Oczywiście chodzi o filmy do ściągnięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Na iplex.pl jest sporo fajnych filmów. Do oglądania z kobietą polecam serial Dr. Martin Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szubi20 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Wczoraj ogladałem "Dziewczyna z Tatuażem" polecam:) Nowy Sherlock Holmes też fajny Avengers i Faceci w czerni 3:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość buczi82 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 Polecam ta stronke: http://www.torrentleech.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 Limitless, nie PFK. Jak dla mnie PFK bez skoku Magika nie stała by sie taką legendą. to chyba mamy różne uszy tez czekam wrzute tego filmu na YT Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Belzebub Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Wczoraj ogladałem "Dziewczyna z Tatuażem" polecam:) Nowy Sherlock Holmes też fajny Avengers i Faceci w czerni 3:) Od Dziewczyny z tatuażem bardziej mi się podobała trylogia Millennium. Może dlatego, że widziałem ją jako pierwszą ale według mnie główna aktorka w Szwedzkiej wersji bardziej pasuje do tej roli. A ze swojej strony polecę New Kids Turbo albo Nitro, raczej nie oczekujcie po tym filmie jakieś fabuły.. tylko trochę śmiechu Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Belzebub (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Ostatni sobie oglądam Game of Thrones - serial z HBO http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848 AnT p.s tu można sobie zassać wszystkie cześć ,darmowa rejestracja http://gram24.pl/index.php Edytowane 5 Czerwca 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2012 Dersu Uzała - Kurosawy ,po obejrzeniu tego filmu zmienia się podejście do życia,przyjażni i przyrody. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Jutro o 19,00 będzie świetny dokument o rafie na carraibach.I tak pewnie większość bedzie oglądało Polska-Grecja ale warto sobie nagrać BBC Knowledge piątek 19:00,Tytuł Dzikie Karaiby.Naprawdę polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Ostatni sobie oglądam Game of Thrones - serial z HBO http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848 AnT p.s tu można sobie zassać wszystkie cześć ,darmowa rejestracja http://gram24.pl/index.php Ja ten serial oglądałem na bieżąco:) 4tego był ostatni odcinek drugiego sezonu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Ja ten serial oglądałem na bieżąco:) 4tego był ostatni odcinek drugiego sezonu:) Ja ten serial oglądam i stwierdzam że jest o niczym i ciągnie się jak flaki z olejem...tracę cierpliwość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach