Skocz do zawartości
gregor.gg

[K]sprzet do nowej kosteczki

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie zakladam upragniona kosteczke wymiary to max 60x60x50h potzrebuje sprzet mile widziane zdjecia i piszcie co macie bede rozwazal kazda oferte,

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregor, Twoje lenistwo jest karygodne i naprawdę zdziwię się jeśli ktoś zamieści tu chociaż jeden wpis, bo skąd u licha mamy wiedzieć co potrzebujesz???

*** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin ***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam kolega powyżej ma racje mogłeś chociaż określić się dokładniej pooglądać targowiskorealmad.gif. Sorry za offtopy unworthy.gifunworthy.gifunworthy.gifunworthy.gif

Edytowane przez MR_CUBE (wyświetl historię edycji)

pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596

Moje 30l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co fakt to fakt. Przynajmniej to szkło to już masz :-)

Display: OPTI 160x65x55h +sump: 185x47x40h +dołączany zbiornik podmiany 53x27x47h
ATI SunPower 8x80W T5 + LED BAR, obieg DCS-12K, Skimmer TWISTMAN OB-200-EXT V2, Twistman Calc+ Medium Calcium Reactor ,Reactor ZEO-450-160,

OpenFlow Filter 200+ 7L Siporax, MediaReactor FP-1 x2, cyrkulacja 3xTunze 6105 +  1x6095 + Vawebox 6055, Profilux 2EX .... i trochę innych :-).....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dalej nie kumam ludzi co się męczą z kompletowaniem sprzętu,gdybym teraz zakładał to bym wolał odkupić sprawdzone już akwa ze sprzętem a najlepiej odrazu z życiem.

4803_4815.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dalej nie kumam ludzi co się męczą z kompletowaniem sprzętu,gdybym teraz zakładał to bym wolał odkupić sprawdzone już akwa ze sprzętem a najlepiej odrazu z życiem.

Ja bym nie kupił gotowca. Juz raz miałem RM i wystarczy... Własnie to kompletowanie sprzętu do nowego projektu dało mi sporo przyjemności i dostarczyło nauki. Ale to wszystko kwestia podejścia do tematu

Display: OPTI 160x65x55h +sump: 185x47x40h +dołączany zbiornik podmiany 53x27x47h
ATI SunPower 8x80W T5 + LED BAR, obieg DCS-12K, Skimmer TWISTMAN OB-200-EXT V2, Twistman Calc+ Medium Calcium Reactor ,Reactor ZEO-450-160,

OpenFlow Filter 200+ 7L Siporax, MediaReactor FP-1 x2, cyrkulacja 3xTunze 6105 +  1x6095 + Vawebox 6055, Profilux 2EX .... i trochę innych :-).....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

Panowie macie racje nie zamiescilem jaki sprzet mnie interesuje

oczywiscie przegladalem targowisko kilka razy ale sporo sprzetu jaki mnie interesowal niestety zostal juz sprzedany,dlatego zamiescilem ogloszenie bo czasem ktos cos ma i nawet nie wiem ze chce to sprzedac

gotowca nie chce bo cala frajda polega wlasnie na skompletowaniu calego zestawu i uruchomienie go samemu

sprzet raczej markowy mnie intersuje za rozsadna cene

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

Panowie macie racje nie zamiescilem jaki sprzet mnie interesuje

oczywiscie przegladalem targowisko kilka razy ale sporo sprzetu jaki mnie interesowal niestety zostal juz sprzedany,dlatego zamiescilem ogloszenie bo czasem ktos cos ma i nawet nie wiem ze chce to sprzedac

gotowca nie chce bo cala frajda polega wlasnie na skompletowaniu calego zestawu i uruchomienie go samemu

sprzet raczej markowy mnie intersuje za rozsadna cene

Hydor slimskim 250

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.