Ben_sage Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2012 Tomaszu Adamku , jak sam powiedział będzie przed walką oglądać mecz. 03:00 sobota-niedziela Tomasz Adamek - Eddie Chambers Boks POLSAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ferguss Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Zupełnie zapomniałem, dzięki za przypomnienie. Trzeba kupić więcej piwka na wieczór/noc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 dobre, prawie wroce z pracy, Zapowiada sie piekna noc Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 dobre, prawie wroce z pracy, Zapowiada sie piekna noc To gdzie ty chłopaku pracujesz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 jak skończe prace teraz to jade robić foty ślubne Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Aaa wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Może nie każdy dzisiaj da dopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Dzieki za informacje Ben, to moze poprawi humory Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cthulhu Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Założyłem się, że z Rosjanami wygrają.. był remis. Założyłem się, że z "Czechosłowacją" zremisują.. przegrali. Jak to mówi starszyzna: „Chłopcy kopią piłkę, mężczyźni trenują sporty walki” O której walczy Święty Tomasz z Gliwic z Szybkim Eddiem? O 4-5? Będę musiał się przebudzić. Cytuj 100x50x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2012 Gorzej gala od 3 do 6 myślę ze tyłek trzeba będzie koło 5 posadzić , ja tam pomęczę się i przeciągnę czas csi miami albo NR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 tez obstawiam okolice godz. 5 rano. No coż moze dotrwam. Niech mi poprawi humor, a za tydzien chyba Szpilka walczy. Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 kto dotrwa ten dotrwa a kto nie obejrzy powtórkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanuszD Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 Cytuj http://nano-reef.pl/topic/48524-moja-rafa/page__hl__%2Bmoja+%2Brafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 Good Job Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ritter Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 "Góral" ma serce do walki i to widać. Dobry pojedynek z dobrze wybranym przeciwnikiem a nie jakimś "półamatorskim Andorrą" by zaliczyć zwycięstwo przed mocnym laniem doświadczonym w zasadniczym starciu. Niepokoję się wiema rzeczami. Przeniesieniem się Adamka do kategorii wagowej wyżej. Po niekąd rozumiem, że tylko to zapewniało kolejne wyzwania nie mniej widać, że to nie takie proste być cięższym. Druga sprawa to wzrost a co za tym idzie zasięg rąk. Walka z jednym z braci Kliczko czy już w mniejszym stopniu z Hayem nie jest łatwa. Ale mam nadzieję, że przyjdzie czas, że "Góral" "wytłumaczy im" na ringu kto tutaj jest szefem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cthulhu Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Oglądałem od szóstej rundy. Walka całkiem niezła. Kliczkom raczej nie zdoła nic wytłumaczyć, ale takiemu Povietkinovi? Kto wie... Edytowane 17 Czerwca 2012 przez cthulhu (wyświetl historię edycji) Cytuj 100x50x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ritter Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Oglądałem od szóstej rundy. Walka całkiem niezła. Kliczkom raczej nie zdoła nic wytłumaczyć, ale takiemu Povietkinovi? Kto wie... Trzeba mieć wiarę w sercu, pomysł w głowie i podkowę szczęścia w.... rękawicy . To jest ring i wiele zdarzyć się może. Kolejne walki przed nami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr-ek Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Słaba walka Adamka. Moim zdaniem przy braku lewej reki u przeciwnika powinien mocniej naciskać, on więcej jak pół walki szedł na wstecznym. Kontuzja uratowała skórę Adamkowi. Żal mi tego zawodnika coś jak polskiej reprezentacji w gałę. Jest zawodnik/cy brak trenera/sztabu szkoleniowego. Cytuj 666 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragoo Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Walka faktycznie słaba. No i zero ciosu jak na wagę ciężką. Ale ja bym nie porównywał do reprezentacji w gałe. Bo zaangażowanie, wola wygranej to u Adamka jest na najwyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cthulhu Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Adamek, w przeciwieństwie do reprezentacji w nogę, wygrywa. A kontuzja Chambersa, to jego problem, nie Adamka. Trenera zdaniem wielu osób ma złego, ale sam go sobie wybrał i wygląda na to, że jest nim zachwycony (niestety). Co gorsze podobno nikt ze sztabu Tomasza nie domyślił się, że Eddie jest kontuzjowany. . Edytowane 18 Czerwca 2012 przez cthulhu (wyświetl historię edycji) Cytuj 100x50x50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ritter Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Tak sobie przypomniałem niedawną walkę Artura Szpilki. Niby nic się nie stało, ledwo co "drasnął" przeciwnika rękawicą a ten "nieoczekiwanie" aż przykląkł i było po walce... To nie jest waga musza, choć i w niej zdarzają się "nagłe zejścia", lecz ciężka. Jak ponad 90kg zawodnik zadaje cios, pomijając przyspieszenie, to nie jest to jedynie waga ręki. Jak mawiał Mike Tyson "Czułem jak jego tkanki mięśniowe załamują się od mojej siły. To absurdalne, że ci śmiertelnicy w ogóle próbują wkroczyć do mojego świata." W tym coś jest . Co do reprezentacji haratającej w gałę to wypadałoby sobie jedynie życzyć by "na wstecznym" bez ładnie, za to przy udziale dużej ilości, zdobytych bramek zostali mistrzami Europy... W sportach gdzie jest oceniana skuteczność a nie piękno tylko to się liczy. A jak mają chłopaki zacięcie do robienia pięknie to niech się przerzucą na jazdę figurową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Trenera zdaniem wielu osób ma złego, ale sam go sobie wybrał i wygląda na to, że jest nim zachwycony (niestety). [/img]. Nie miał równych w swojej kategorii to osiągnięcie tomka i trenera nie bardzo wiem co oznacza niestety, w kategorii ciężkiej osiągnął już max(siebie) i tak wysoko zaszedł nie mając wielkich predyspozycji a waga moim zdaniem dużo mu odebrała, bo kondycyjnie już się nie placze po jajkach i bokach tylko cofa się do tyłu(oglądam jego walki od conajmniej 10 lat).Nie oczekujmy od niego tytułu mistrza świata w ciężkiej bo przeszedł już samego siebie i wielu.Serce ma a trener z niego wycisnął soki nam polakom już udowodnił. Teraz powinien oszczędzać zdrowie i iść na emeryture godnie pożyć - zapracował ja bym tak zrobił bo już mu nie idzie tak lekko jak kiedyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragoo Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Koniecznie dąży do jeszcze jednej walki o opas. I niezależnie od wyniku odejdzie z boksu, albo bogatszy, albo bogatszy i z pasem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach