Walker Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Dziś po powrocie z pracy zastał mnie bardzo smutny widok w jednym z terarii znalazłem martwego węża To to był mój ulubieniec - może nie największy z hodowli ale najstarszy najłagodniejszy i w ogóle naj... - od niego zaczęła się moja przygoda z terrarystką ehhh... szkoda gadziny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Jaki gatunek, masz podejrzenia jaka przyczyna zejścia ? Szkoda zwierzaka, też mam pytona królewskiego. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mystik Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 No właśnie. Cóż to za "rasa"? Ile żył? Podejrzenia? Sam mam Elaphe taeniura czyli po prostu wąż tajwański/właściwy ponad 10 lat Cytuj pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Jaki gatunek, masz podejrzenia jaka przyczyna zejścia ? Szkoda zwierzaka, też mam pytona królewskiego. Pantherophis guttatus co do przyczyny to chyba po prostu czas mu się skończył po prawie 13 latach Też mam Regiusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jackal Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Pantherophis guttatus co do przyczyny to chyba po prostu czas mu się skończył po prawie 13 latach Też mam Regiusa Jak na zbozowke to i tak sporo pozyla przy dzisiejszy odmianach barwnych, szkoda zwierzaka, ale mozesz byc dumny z tego ze tak dlugo u Ciebie pozyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Jak na zbozowke to i tak sporo pozyla przy dzisiejszy odmianach barwnych, szkoda zwierzaka, ale mozesz byc dumny z tego ze tak dlugo u Ciebie pozyla. To był het classic/amelanistic starej daty z samicą odmiany amelanistic maluchy były 1/2 na 1/2 a teraz samica siedzi już sama - jest o 2 lata młodsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach