MILeN Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 nie mogę znaleść wymiarów tych pompek cyrkulacyjnych...czy one wielkością są takie same? ( wujek google nie pomaga ) chodzi mi oto czy ta 1600 jest większa wizualnie czy taka sama jak 900tka? ma ktoś z was zdjęcie podglądowe jednej i drugiej koło siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazu Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 nie mogę znaleść wymiarów tych pompek cyrkulacyjnych...czy one wielkością są takie same? ( wujek google nie pomaga ) chodzi mi oto czy ta 1600 jest większa wizualnie czy taka sama jak 900tka? ma ktoś z was zdjęcie podglądowe jednej i drugiej koło siebie? Mam obie te pompki i jak dla mnie mają ten sam rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Z tego co pamiętam to wielkość jest taka sama. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HighLife Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Mam obydwie i są gabarytowo identyczne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 aha to może dlatego nie mogłam znaleść nawet na stronie hydora tego nie ma, dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Potwierdzam- to samo. Cytuj 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przepol Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 są prawie takie same - chyba różnią się tylko wirnikiem i kształtem pokrywy - tzn - powinno sie dać przezbroić koralie nano na 1600 ale części nie szukałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) Dokładnie tak, mi hałasowało 1600 to zamieniłem wirnik i osłonę z 900 i obie są do dzisiaj bezszelestne. Edytowane 29 Czerwca 2012 przez kotangch (wyświetl historię edycji) Cytuj 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2012 poważnie chodzi tylko o osłonę i wirnik? bo mam 900 i potrzebuje coś mocniejszego .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przepol Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2012 Nie mam juz instrukcji korali nano ale różni się tylko wirnikiem i kształtem osłony na wirnik - na stronie hydora trza sie zarejestrować aby mieć dostęp do instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach