tomm Zgłoś Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) witam, czy ktoś ma wiedzę jak skutecznie skontaktować się z kolegą MrMayer.. jego komórka milczy (końcówka 556), nie odwiedza forum. nic (!) nie sugeruję, mam do odbioru zapłaconą wcześniej skałę, a tu taka niespodzianka. cóż okres wakacyjny... będę wdzięczny za info na pw. pozdr. Edytowane 10 Lipca 2012 przez tomm (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 nikt, nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 Napisz do pio7 może on ma jeszcze bo z nim trejdował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 14 Lipca 2012 czy ww. kolega prowadzi sklep? ktoś posiada namiary? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek l Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 Akwacentrum.pl" ul. Dworcowa 25, Płock tel. 24 367 57 87 Cytuj UWIELBIAM MÓJ CANDY SHOP 130x50x40 + 210 l sump , obieg laguna 3500 , cyrkulacja tunze 6055 + 6045 + 6060 oświetlenie 4x 54 w t5 DIY, SHURAN 200 wystartowało Nasze Przejściowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 15 Lipca 2012 dzięki krzysiek I. trudno się zakłada akwarium bez skały... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) nr. do sklepu mnie ucieszył. niestety nikt nigdy nie odbiera... jeśli ktoś zna mrmayer (który napisał, że jest w Anglii, po czym przez kolejne dni milczy) lub jego żonę, która prowadzi interesy w Polsce, bardzo proszę o przekazanie informacji, że są poszukiwani przez klienta który próbuję odebrać 23 kg. skały za którą wcześniej zapłacił. pozdr. Edytowane 17 Lipca 2012 przez tomm (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 18 Lipca 2012 ja tam z natury cierpliwy jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 18 Lipca 2012 powiedzial, gdzie w anglii przebywa? Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
And Zgłoś Napisano 19 Lipca 2012 (edytowane) Hasło sklepu: "Jakość, profesjonalizm, zaufanie ..." Edytowane 19 Lipca 2012 przez And (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 19 Lipca 2012 W grzyba leci, http://nano-reef.pl/topic/35155-uwaga-oszust/page__p__329802__hl__mrmayer__fromsearch__1#entry329802 daje wątpliwości o nim i jego sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 19 Lipca 2012 (edytowane) dziękuję Panowie za słowa wsparcia. zakładam optymistycznie, że forumowicz wraz z małżonką jest obecnie na zasłużonych wakacjach. dobijam się do niego od dłuższego czasu, i niestety sam również za kilka dni pragnę odwiedzić polskie góry. tak czy inaczej po jednym kontaktowym mailu (11 lipca) z którego wynikało, że paczkę wyślę żona po umówieniu ze mną terminu, nie nastąpił już żaden ruch ze strony sprzedającego. wystarczyło podać nr. do kogoś kto jest w Polsce... jak chcecie usłyszeć zabawny, profesjonalny komunikat po próbie dodzwonienia się do ww. sklepu to bardzo proszę. spokojnie nikt nie odbierze. Akwacentrum.pl" ul. Dworcowa 25, Płock tel. 24 367 57 87 nie znam miejsca pobytu poszukiwanego. dodam dla równowagi, iż część odpowiedzialności jest po mojej stronie. za skałę zapłaciłem, miała być wysłana za jakiś czas, jak poskładam stelaż itp. zrobiło się z tego kilka tyg. gdy poprosiłem o wysyłkę (z przeprosinami) tel Mrmayera milczy, enigmatyczną odp. na maila otrzymałem po pięciu dniach. pozdr. Szanownych Edytowane 30 Lipca 2012 przez tomm (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 29 Lipca 2012 nasz forumowy kolega nadal milczy... zobaczę, co zdziałam kartką pocztową ze stosowną wiadomością wysłaną na adres z przelewu. może żona kolegi poczuję się do odpowiedzialności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 Masz niesamowitą cierpliwość...podziwiam. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 telefony milczą, maile bez odpowiedzi, czas na kontakt mediami analogowymi. potem nastąpi zgłoszenie wyłudzenia. wpłaciłem koledze ponad pięć stów i pragnę je odzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 Nie lepiej przejechać się osobiście? Oczywiście za paliwo też musiałby zwrócić Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 mrmayer siedzi gdzieś w Anglii, żona ponoć jest w kraju. mam nadzieję, że kilka słów na kartce pocztowej wysłanej do żony naszego kolegi spowoduje zwrot kasy. Mr_Garden chyba Cie wynajmę, widzę że jesteś pewny swoich sił w trudnych negocjacjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 Moze poszukasz kogoś z okolic aby podjechał i sprawdził adres? Jesli to w zachodniopomorskim to mogę sprawdzić pod koniec sierpnia. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 nasz kolega MrMayer mieszka w Płocku, na taki adres poszedł przelew (550zł). ktoś z tego miasta może ma ochotę zapukać pod wskazany adres i przypomnieć forumowiczowi o zaległościach rozliczeniowych? wiem, że o zbyt wiele proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 Czy nie wystarczy zgłosić tego na policji? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 Jest adres,jest dowód przelewu to jaki problem zgłosić to gdzie trzeba ? Ja bym nie odpuścił !! Trzeba wyrywać chwasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) kartka pocztowa z wezwaniem do zwrotu wpłaconej kwoty została wysłana w środę. czekam na tel lub przelew. to ostatni mój pomysł na polubowny gest. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez tomm (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Jestem z Torunia moge się przejechać. Nienawidzę sku***!! ( myślałem, że wszystkie wulgaryzmy kropkuje ) Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez michalfa (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 michalfa, zaskoczyłeś mnie totalnie. Płock- Toruń to odległość 103 km x2... poczekajmy dwa dni na odpowiedź na wiadomość która wczoraj wysłałem. w czwartek kartka pocztowa ma być w Płocku. mam nadzieję, że ktoś w rodzinie naszego szanownego forumowicza jest odpowiedzialny. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 Prawie mamy autostrade do Płocka więc dam rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach