Marqo Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 No właśnie jak zabezpieczyć aby przesyłka dotarła w całości ? Termobox mam ale co dalej ? Skała ma być w wodzie zanurzona ? Luzem ma pływać ? Z tego co mi wiadomo to kurierzy nie chcą przyjmować paczek z "płynami" Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chruscik Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 Z tego co wiem, każdy kawałek skały obkłada się mokrymi gazetami i do termoboxa, powinno wystarczyć. Pozdrawiam, Chruscik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 dokładnie wystarczy w gazety, a jak jeszcze masz wielki wór zeby go wpier wlozyc do boxa a do niego skałę i pozniej go "zawiązać" to jeszcze lepiej (dodatkowe zabezpieczenie przed przeciekaniem). Ważne byś nie przesadził z ta wilgocia na mokro. Skała dojedzie w 24h, "przeżyje" spokojnie. Pozdro edit: a jakbys boxa mogl jeszcze w karton wlozyc to już bajka (zabezpieczenie przed rozwaleniem boxa) Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 kolego ,luft dobrze radzi ,ja podobnie zrobiłem ,a jak piasek nadawałem u kuriera to kupiłem wiadro w castoramie i dekiel okleiłem ,a kurier pyta się co to ,a ja do niego piasek i po problemie pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nemezis Zgłoś Napisano 11 Lipca 2012 Tylko nie kolorowe gazety bo farba puści box by był dobry a jak niema to w trzy grube folie wsadzić to wtedy skała nie podziurawi wszystkich Cytuj LPS-ZOA http://nano-reef.pl/...894-nano-rafka/ <> http://reefcentral.c...d.php?t=1639117 Schuran Jetskim-100,Aqua Medic Nanoprop 5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach